Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel közösültem ovszerrel ami menet közben kiszakadhatott és akkor vettem észre amikor kivettem és elmentem,tehát nem bele. Eseményutánit kb egy hónapja vett be?
Figyelt kérdés
Nektek volt már ilyen? Mi a teendő? Mindig csekkoljuk és próbálunk odafigyelni de mégis megtörtént :/
Félévente lehet bevenni tudtommal esemény utánit,de ez így elég kellemetlen. Negatív troll válaszokat ignorálom ,többieknek meg előre is köszi :)
2023. aug. 19. 18:33
11/19 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben... egy kissé éretlen és rossz humorú lány hisztizett hogy terhes lett.. hajnali 2 kor ébresztett fel.. enyhén beszartam! a baj hogy nem érti hogy nekik ez mégnagyobb gond 18 évesen mint a pasinak :D (teljesen hülyék.. ) szóval elmagyaráztam mit tegyen.. de persze nincs 100% os védelem.
12/19 A kérdező kommentje:
Még nem tudni,hónap elején kéne megjönnie. Viszont kérdéses azis alapból ,mert a multkori felborította szegény szervezetét :/
2023. aug. 24. 00:19
13/19 anonim válasza:
dehogy borítja fel.. csak hisztiznek a nők.. felét se hidd el. jól esik nekik hag yengéden bánsz velük 200% osan tolják hogy hű de fáj. tapasztaltam. Ez teljesen normális folyamat.. nem borul fel semmi :D
14/19 anonim válasza:
tehát egy hónap után teszed fel a kérdést hogy mi a teendő ? :D
15/19 A kérdező kommentje:
#14 szerintem félre értettél valamit
2023. aug. 24. 12:32
16/19 anonim válasza:
mindegy hogy kihúztad mert elvileg az előváladékkal is megfoganhat a baba amit mi férfiak ugyanúgy folyamatosan szivárogtatunk az aktus során mint a nők. bár sokkal kisebb eséllyel.
17/19 anonim válasza:
*tehát én adnék neki tablettát és utána is izgulnék mint állat :D de nem sokat kéne mert 1-2 hét után jönnek a jelek talán.. hogy terhes. azt hiszem. meg utána terhességi tesztelni lehet stb. Ha belegondolok hogy mennyire nem foglalkoztam sose az óvszerrel aktus után, pedig lehet érdemes mindig megnézni hogy sérült e...
18/19 anonim válasza:
Na és pont ezért nem közösülök a barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!