Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel közösültem ovszerrel ami menet közben kiszakadhatott és akkor vettem észre amikor kivettem és elmentem,tehát nem bele. Eseményutánit kb egy hónapja vett be?
Nektek volt már ilyen? Mi a teendő? Mindig csekkoljuk és próbálunk odafigyelni de mégis megtörtént :/
Félévente lehet bevenni tudtommal esemény utánit,de ez így elég kellemetlen. Negatív troll válaszokat ignorálom ,többieknek meg előre is köszi :)
Az eseményutáni tabletta hasonlóan a többihez kb 99% védelmet nyújt. Sajnos valóban nagyon erős hormonlöket ezért se lehet gyakrabban.
Teherbeesni egyébként nem olyan könnyű mint sokan hiszik, nagyon függ pl az időzítéstől. Az ovuláció előtti 3-5 nap, és az azután 1 a legkritkusabb, de ott is kevesebb mint 50%. Persze ekkor semmiképp se éri meg kockáztatni ha nagyon nem akartok még gyereket.
Ha azon aggódsz hogy azóta nem jött meg neki, az lehet a gyógyszertől. De ez esetben vegyetek tesztet.
Szia kérdező. 👋
Végül megoldódott a probléma❓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!