Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer hasznalata kozben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer hasznalata kozben lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, ez most eleg buta kerdesnek tunhet.. de sajnos az utobbi idoben elegge raparaztam a dologra. Volt egy egyuttletem, hasznaltunk ovszert, raadasul nem is bennem bent el. Vegig rajta volt az ovszer. Sajnos nem ellenoriztuk le az ovszert. Hangsulyozom: nem bennem ment el..

Lehet szerintetek esélye a terhessegnek? Nagyon nem szeretnem!

2023. aug. 16. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű,hogy nem.A gumi megvéd,nem tud beléd jutni sperma.
2023. aug. 16. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
0,01% az esélye a terhességnek, nem paráznék rá a helyedben.
2023. aug. 16. 16:13
 3/8 A kérdező kommentje:

En pl a megszakitasos szexet abszolut helytelennek tartom, hisz ugye az elocseppek is tartalmazhatnam spermiumot. Nem csinalnam. Eddig mindig lecsekkoltuk az ovszert. Most h nem bennem ment el, nem. Emiatt parazok elegge.. tudom alaptalan..

Koszonom az eddigi valaszokat

2023. aug. 16. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem való neked a szex, tudod miért?

1. Banálisan egyszerű dolgokkal nem vagy tisztában.2. Egy para neked a szex, ha így állsz hozzá,... pedig a felnőttek önfeledt játéka kellene legyen.

2023. aug. 16. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk pl a megszakítás is tökéletesen működött a volt csajommal 2 évig.
2023. aug. 16. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én se gondolom hogy ilyen hozzáállás és para mellett neked szexelned kéne.

Elveszik az egész élvezet benne. Tudom mert én is ilyen voltam 15 évesen amikor az első pasim erőltette

Vannak csodák de megkockáztatom hogy kizárt hogy terhes legyél így. De akkor is biztondágos a gumi ha benned megy el.

Inkább arra figyeljetek hogyan tároljátok. Ne legyem zsebben, szoros helyen, ne nyomjátok össze és ne használjatok régen vett gumit.

2023. aug. 16. 18:04
 7/8 A kérdező kommentje:
En csak amiatt aggodom, hogy egyaltalan nem ellenőriztük le az óvszert... hiaba nem bennem ment el.. Csak nem lesz mar problema, nem?
2023. aug. 17. 12:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha esetleg megserült az óvszer, de nem bennem ment el, lehetek terhes?
2023. aug. 17. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!