Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor hatott vagy sem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Rigesoft eseményutáni tablettából csak az egyik szemet tudtam bevenni! Attól is rosszul lettem! A vérzésemet meghozta pár nap alatt, akkor ugye nem lehetek terhes?2010. okt. 15. 17:53
1/10 anonim 

válasza:

hát elhiheted hogy a másik nem grátiszból volt
2/10 A kérdező kommentje:
Jó, de gondolom ha nem hatott volna akkor nem jött volna meg tőle, nem?
2010. okt. 15. 17:56
3/10 anonim 

válasza:

Nem csak ahhoz hülye, hogy ne szexeljen mindenbe bele, hanem elmegy, vesz tablettát, ami jó is volna, de b.aszik bevenni a másodikat, meg az elsőtől is rosszul lett...figyelj, én fiú vagyok, de a helyedben ha megdöglöttem volna a rosszulléttől, akkor is bevettem vola, mert nem véletlenül van kettő benne...
4/10 A kérdező kommentje:
Jó jó, de ne szidjatok! Hanem a kérdésre válaszoljatok!
2010. okt. 15. 18:03
5/10 anonim 

válasza:

hát édesem simán lehet hogy a terhességed 5. hónapjábanis megjön, csak mondom:D
6/10 anonim 

válasza:

az abortusz 26 körülvan asszem emiatt ne írj ki új kérdést
7/10 anonim 

válasza:

anyám végig menstruálta velem a terhességet. ja és a nővéremmel is.
szóval ebből kiindulva...
8/10 anonim 

válasza:

"Jó jó, de ne szidjatok! Hanem a kérdésre válaszoljatok!"
Jó, jó, basszus, attól még te leszel terhes...Szerinted valaki azért mondja, mert neki az jó?...
9/10 anonim 

válasza:

Nyilván azért van benne két tabletta, mert mindkettőt be kell venni. Vagy hatott, vagy nem. Csinálj tesztet aktus után két héttel.
De miért nem tudtad bevenni a másodikat?...
10/10 A kérdező kommentje:
Azért nem tudtam bevenni, mert a buszon kieshetett a zsebemből! De ha nem hatott volna akkor nem jött volna meg tőle, nem?
2010. okt. 17. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!