Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különbség az óvszerek minőségében?
Figyelt kérdés
Nagyobb eséllyel szakad el egy olcsóbb, mint egy Durex/Lifestyles stb?
Nektek melyik vált be a leginkább est a legkevésbé?
2023. aug. 9. 14:06
1/7 anonim válasza:
Igen van, érdemesebb márkásat jó minőségűt venni inkább.
2/7 A kérdező kommentje:
És melyek jók? Én csak Durexet ismerem
2023. aug. 9. 14:27
3/7 anonim válasza:
Durex,Lifestyle, Masculan. De a durexel eddig sose volt gondom
5/7 anonim válasza:
Lidl-ben van sokkal olcsóbb és ugyan olyan jó.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem szakadnak könnyebben az olcsóbb gumik? Pl Rossmannos Oreventivo, az általad említett Lidl-os stb?
2023. aug. 9. 21:03
7/7 anonim válasza:
Én kipróbáltam mit bír a Lidl-es....
Engedtem bele egy rakás vizet, hogy jól megdagadjon majd nyomkodtam, húzogattam és semmi, nagyon jól bírta.
Egyedül akkor szakadt el amikor körömmel rácsíptem, de atta szerintem az összes szakad.
Amúgy 300ft-ra jön ki darabja vagy annyi sem és bordázott a csaj örömére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!