Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakad ki az óvszer?
Mi óvszert használunk, mint védekezési eszköz. A legelső óvszer, amit próbáltunk egy 4000 forintos Pasante 50 darabos mix, ami nagyon bevált, soha nem szakadt ki, nem volt semmiféle problémánk vele. Az átmérője 54mm volt. Ez után durex-et vásároltunk, szintén semmi probléma nem volt. Következőnek 12 darabos 1800 forint tájékán lévő Masculan-t próbáltunk, amiből 1 kiszakadt. Átmérője 52mm. Utána Love Sensation-t vásároltunk, ami szintén 12 darabos, de viszont csak 900 forint volt. Szintén előjött a probléma, kiszakadt. Átmérője szintén 52mm. De valamiért úgy érzem, hogy a méretnek rendben kell lennie, soha nem feszült egyik sem a péniszemen.
Nem gondolom azt, hogy rosszul húznám fel az óvszereket, mivel az 50 darabos gond nélkül el volt.
Ti milyen óvszermárkát ajánlotok, vagy esetleg váltanunk kellene óvszerről más védekezési módra?
F/19
Ez kamu!
Nincs olyan ember, akire a durex meg a masculan is pont jo!
Biztos, hogy valamit elhibázol.
Én elhasználtam már minimum fél raklap gumit és egy sem szakadt ki sose.
Ha megpróbálsz egyet felfújni te is láthatod, hogy akkora f@sz a világba sincs ami azt szétreccsentené.
Nyílván akadhat selejt de én sosem találtam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!