Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noriel fogamzásgátlót szedek 10 hónapja. Viszont véletlen egy tablettával többet szedtem be. Mi a teendőm?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan baleset történt, hogy véletlen 1 Noriel tablettával többet vettem be, viszont az az extra tabletta egy másik csomagból lett pótolva. (Elfelejtettem, hogy vettem már be és megijedtem, hogy elhagytam, így vettem be egy másikat rá egy órára.) a betegtájékoztatón az áll, hogy semmi komolyabb tünet nem léphet fel, esetleg kis rosszullét. A kérdésem az, hogy mivel több tablettát szedtem be, viszont a levelemből megfelelő számú gyógyszer hiányzik, a jelenlegi levelet folytassam végig és akkor is várjam meg a 7 napos szünetet, és folytassam tovább a szünet után a szedést, mintha nem történt volna meg ez a plusz tabletta?2023. júl. 31. 18:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!