Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló abbahagyása?! :S
Már 2 hete nem szexeltünk ezért gondoltam nem veszem be mind a 21-et. A második héten abbahagytam, és rá 2 napra meg is jött, vagyis ma. Akkor megint elkezdhetem szedni? Végülis a mensim 1. napja.
És rátok hogyan hatott amikor abbahagytátok? V melyik az ami végül tényleg bevált?? Nekem csak annyi a bajom, h elmegy a szextől a kedvem.

nem kezdheted el szedni újra, ha abbahagyod, pláne levél közben, akkor kell két hónap kihagyás...de ha elég nagy vagy a fogamzásgátlóhoz és a szexhez, akkor nyilván azt a rohadt papírcetlit is el tudtad volna olvasni, amit adtak a tablettához BETEGTÁJÉKOZTATÓ NÉVEN
BESZÉLD MEG AZ ORVOSODDAL A TOVÁBBIAKAT ÉS NEM VAGY VÉDETT, TEHÁT VÉDEKEZZETEK!!!!!!!!!!!!!!

Hát ezt jól eltoltad... Miért nem előbb kérdezel, mint ahogy hülyeséget csinálsz??? Fogamzásgátlót SZIGORÚAN TILOS a levél közben abbahagyni! És nem, nem a menstruációs első napja van, hanem a megvonásos vérzésedé. A kettő csak fromailag hasonlít, egészségügyi szempontól két külön dolog. Tehát nem, nem kezdheted el újra a gyógyszert! Most elmúlik a megvonásos vérzésed, és majd akkor kezdheted újra, ha magától megjön a következő menstruációd. Addig meg lehet óvszerrel védekezni és imádkozni, hogy a tested minél hamarabb megbírkozzon azzal a hormonális zavarral, amit a butaságoddal csináltál...
26/N

Te hülye vagy!
ahhoz, hogy a gyógyszer védjen, FOLYAMATOSAN végig kell szedni mind a 21 szemet. Ez nem olyan, hogy ha tudom, hogy nem szexelek 2 hétig, akkor nem veszek be ennyi és ennyi szemet, jézusom! Jól elcseszted. Mire számíts: vérzészavarra és a védelem megszűnésére. Vagy szeded a gyógyszert az előírtaknak megfelelően, akkor is ha épp nem léptek szexuális kapcsolatba vagy nem szeded. köztes verzió nem létezik. Most nálunk is úgy jött ki, hogy majdnem 2 hétig nem találkozunk a párommal és legközelebb csak jövő hét végén leszünk együtt, de attól még ugyanúgy szedem.
Komolyan, aki ennyire hülye, maradjon inkább a C-vitaminnál.

Ilyet nem lehet csinálni. Vagy szeded 21 napig, vagy el sem kezded. Ne legyél már hülye:D
Tudod egyáltalán miért vérzel a 7 napos szünetben?
Azért, mert abbahagyod a tabit, és mivel nem kap progeszteront a szervezeted, szépen lelökődik a nyálkahártya. Nyilván ha a levél közepén hagyod abba, akkor is ilyen hatása lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!