Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 4-5 napja késik lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4-5 napja késik lehetek terhes?

Figyelt kérdés
4-5 napja késik a menstruációm. A barátommal mindig óvszerrel védekezünk,sot le is ellenorizzük vízzel, hogy biztos nem szakadt-e ki. Azonban egyszer (de lehet már csak a memóriám ferdít) lehet került a kezemrol az óvszerre egy kicsi elovaladek mielott felhúztam neki. Ennyitol lehetek terhes? Ha holnap sem jön meg elmegyek tesztelni, de nagyon félek. Alhasi görcsöm tegnap már lett de menstruáció sehol. Megszakítással sose védekeztünk,mindig csak óvszerrel. 11/12-én kellett volna megjönnie, de oszintén én valamiért hatodika óta stresszelek ezen az elovaldekos eset miatt, lehet ez a stressz is az oka? Illetve ami még számithat, hogy egy külföldi utazás során 30-40 ezer lépést mentünk egy nap 40 fokban annak ellenére,hogy alapjáraton nem sportolok. Volt már hogy késett 2-3 napot ennyit még soha

2023. júl. 15. 08:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen!
2023. júl. 16. 13:49
 12/14 A kérdező kommentje:
mennyi a esély arra, hogy a clear blue teszt fals negatív?
2023. júl. 16. 18:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyugodj mar meg Negativ
2023. júl. 16. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, mostmár tényleg ne kombináld túl. 😊
2023. júl. 16. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!