Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 4-5 napja késik lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4-5 napja késik lehetek terhes?

Figyelt kérdés
4-5 napja késik a menstruációm. A barátommal mindig óvszerrel védekezünk,sot le is ellenorizzük vízzel, hogy biztos nem szakadt-e ki. Azonban egyszer (de lehet már csak a memóriám ferdít) lehet került a kezemrol az óvszerre egy kicsi elovaladek mielott felhúztam neki. Ennyitol lehetek terhes? Ha holnap sem jön meg elmegyek tesztelni, de nagyon félek. Alhasi görcsöm tegnap már lett de menstruáció sehol. Megszakítással sose védekeztünk,mindig csak óvszerrel. 11/12-én kellett volna megjönnie, de oszintén én valamiért hatodika óta stresszelek ezen az elovaldekos eset miatt, lehet ez a stressz is az oka? Illetve ami még számithat, hogy egy külföldi utazás során 30-40 ezer lépést mentünk egy nap 40 fokban annak ellenére,hogy alapjáraton nem sportolok. Volt már hogy késett 2-3 napot ennyit még soha

2023. júl. 15. 08:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Veszel egy tesztet, és kiderül.
2023. júl. 15. 08:31
 2/14 anonim ***** válasza:
21%

Előváladékból csak a mesében és a gyk-n lehet teherbe esni. Amúgy nem.

Ami volt a kezeden amúgy se volt már életben szobahőmérsékleten és szárazon, de az óvszerek többsége spermicides, tehát tutira nem tud megtermékenyíteni.

2023. júl. 15. 10:03
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha mindig védekeztek gumival, nem vagy terhes. Bármitől késhet, lehet épp a stressztől. Úgy hogy nyugi. :)
2023. júl. 15. 12:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Igaz, ha nem jön meg 1-2 napig biztos tesztelek. Inkább csak azért félek tényleg, mert van egy ilyen emlékem hogy az elovaldek ráment a kezemre pont mielott huztam volna fel az óvszert és mivel ettol megijedtem ezért a felhuzott óvszerrol lenyaltam az esetleg dolgokat, de aztan a sikosito miatt inkabb hagytam :Dd leirva en is érzem, mennyire esélytelennek tunik az egész, de mégis rettegek nagyon. Remélem nem lesz baj.Tegnap görcsölt a hasam de nem jött meg,remélem holnap megfog
2023. júl. 15. 16:14
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Rengetegszer aggódtam már ezen, sokszor késett így és aztán mindig megjött, mert valóban nagyjából az esély 0 a terhességre. Esetleg hétfőn csinálj tesztet hogy megnyugodj, a stressz is nagyon rátesz, de nyugi én is ilyen vagyok úgyhogy pacsi és tessék lefoglalni magad :)
2023. júl. 15. 16:37
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
Ha ennyire buta vagy minek teszed szét a lábod?
2023. júl. 15. 16:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Kétlem hogy terhes vagy szinte kizárt. Én gyógyszert szedek es voltam egy bringatúrán ahol elobb megjott mert egy nap 95km-ert tekertunk

Szerintem ott lesz a dolog nyitja hogy sokat setaltal melegben

2023. júl. 15. 19:37
 8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a segíto hozzászólásokat! remélem úgy lesz ahogy mondjátok és meg fog jönni! holnap tesztelek ha addig semmi
2023. júl. 16. 07:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Inkább elmegyek most, tudom hogy esélytelen de szétvet az ideg
2023. júl. 16. 12:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Negatív ugye?
2023. júl. 16. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!