Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlzott szexuális vágy esetenként lehet a terhesség egyik "jele"?
Figyelt kérdés
Eddig is mindig kívántam a páromat,de az utóbbi hetekben úgy érzem nem bírok magammal..Folyton a szex jár a fejemben.. Ismerem magam,és úgy érzem "ez nem az a normálisan kívánom a páromat..érzés.." Azért kérdezem,mert furcsának találom.. Hozzátartozik,hogy pár napja reggel elájultam,és reggelenként szédelgek,de pl nincs hányingerem,csak nagyon ritkán émelygek.. 26/L2010. okt. 13. 09:08
1/7 anonim válasza:
Nem hinném. A terhesség korai szakaszában inkább a fáradtság, aluszékonyság a jellemző, nagyon megterhelik a testet a korai változások. A kívánósság inkább a terhesség későbbi szakaszában lehet jellemző. Egy biztos, olyan korú terhességnél, ami már bermilyen tünetet produkál, jelez a teszt is, úgyhogy tesztelj, ha biztosat akarsz tudni.
2/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan hormonális változások miatt gondolom,hogy esetleg köze lehet a túlfűtött vágynak.
2010. okt. 13. 10:16
3/7 anonim válasza:
Ez általában későbbiekben jön elő...tehát ha jól emlékszem 5-6-7 hónap( ha ezt rosszul tudom javítsatok ki nyugodtan).
De az biztos, hogy nem az első jele a terhességnek.
4/7 anonim válasza:
Nem értetted, amit írtam. A beágyazódásig, ami 7-10 nappal az aktus után következik be, NINCSENEK HORMONÁLIS VÁLTOZÁSOK! Ahogyan kapcsolat sincs a zigóta (megtemékenyített petesejt) és az anya szervezete között. Ebben az időszakban csak egy sejtecske úszik lefelé a méh felé. Hidd el, hogy képzelődsz!
5/7 anonim válasza:
Jaj, bocsi, összekevertelek egy másik kérdezővel, ez előző írást nem ide szántam, vedd semmisnek. (Persze igaznak igaz, csak nem ide való.) :)
6/7 anonim válasza:
Neked újra csak azt tudom mondani, hogy tesztelj! :)
7/7 anonim válasza:
A terhesség jele egy pozitív teszt. Szóval irány a patika és ne hülyeségeken agyalj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!