Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség vagy PMS tünetei?
Figyelt kérdés
Utoljára 2 hete voltam együtt a barátommal. Fogamzásgátlóval védekeztünk(4hónapja szedem, Yasminelle). .két napja hányinger kerülget, hasam fájdogál, barnás folyásom van, melleim megfeszültek és érzékenyek...azt olvastam h pont ilyenkorra alakulnak ki a beágyazódás utáni első tünetek, viszont 3 nap múlva kellene megjönnie, ami miatt ez már a mensturációs időszak első jelei is lehetnek...Mégis akkor van okom félni? CSak a hányinger meg a barnás folyás miatt... Köszönöm előre is annak aki tud válaszolni!2011. aug. 21. 19:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem még ne idegeskedj, ha feszül a melled, az annak a jele, hogy meg fog jönni. Hányingered meg valami betegségtől is lehet.
2/3 anonim válasza:
ne izgulj ,max. 2 nap és megfog jönni :)
3/3 anonim válasza:
A tabletta elég megbízható, nem valószínű a terhesség. Ezek egyébként nem csak PMS tünetek, hanem a tabletta mellékhatásai is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!