Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok, akik szedtek fogamzásg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik szedtek fogamzásgátló tablettát, a pàrotoknak/partnereteknek engeditek/engedtétek, hogy bennetek menjenek el vagy nem mertek kockáztatni ilyen téren?

Figyelt kérdés

2023. jún. 30. 10:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
75%
* szerettem
2023. jún. 30. 17:10
 22/34 anonim ***** válasza:
24%

[link]

Annak, aki tud olvasni...

Tabletta és óvszer hatékonysága.

2023. jún. 30. 17:13
 23/34 anonim ***** válasza:
16%
#22 Aha... Hogy a francba lehetne ez a legeredményesebb, ha elég egy hasmenés ahhoz, hogy semmit se érjen? Elméletileg lehet a leghatékonyabb, de gyakorlatban aligha.
2023. jún. 30. 18:10
 24/34 anonim ***** válasza:
80%

23

Édesistenem... Ha hasmenésed van vagy hánysz, akkor kiegészítő védekezést kell alkalmazni, jöhet a csodás gumi.

2023. jún. 30. 19:10
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
#24 Szóval visszatértünk oda, amit írtam, hogy maximum elméletben hatásosabb a tabi. Köszi a megerősítést!:D
2023. júl. 1. 10:02
 26/34 anonim ***** válasza:
17%

27

Kérlek, mesélj. Te miért preferálod az óvszert?

Mert én leírtam, hogy miért szerettem a tabit. A legbiztonságosabb módszerek egyike, elmúltak a pattanásaim, amíg szedtem, nem kellett a vacak óvszerrel kínlódni, érezhettem. hogy a párom bennem megy el.

2023. júl. 1. 10:37
 27/34 anonim ***** válasza:
21%

Hála istennek, jó irányban haladok, a gyakori népe lepontozza a válaszaimat.

20-as válasz 0 százalékra értékelve, amiben leírtam, hogy én mit csináltam. Nem az a pontozás alapja itt, hogy egyetértesz-e vagy tetszik-e, amit írtam, hanem hogy hasznos-e. Hasznos lehet a válaszom, hiszen őszintén válaszoltam egy kérdésre és leírtam, hogy én mit tapasztaltam.

Na de remélem most mindenki boldog.

2023. júl. 1. 11:02
 28/34 anonim ***** válasza:
68%
#28 A kettőt kombinálva preferálom, mert így a tuti. Kiküszöbölik egymás hiányosságait.
2023. júl. 1. 11:03
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

30

Hát te aztán nagyon biztosra mész. :)

De ha nem zavar a gumi, meg van rá pénzed, akkor jó.

Próbáltad már a latexmenteset? Szerintem az jobb, mint a sima és árban ugyanott vannak.

2023. júl. 1. 11:14
 30/34 A kérdező kommentje:
Jelzem, hogy nekem már szakadt ki gumi, nem is egyszer, tabival meg eddigi èvekben számolva minimum 5 éves tapasztalatom van és nekem idáig abszolút biztonságos.
2023. júl. 1. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!