Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szedtek fogamzásgátló tablettát, a pàrotoknak/partnereteknek engeditek/engedtétek, hogy bennetek menjenek el vagy nem mertek kockáztatni ilyen téren?
23
Édesistenem... Ha hasmenésed van vagy hánysz, akkor kiegészítő védekezést kell alkalmazni, jöhet a csodás gumi.
27
Kérlek, mesélj. Te miért preferálod az óvszert?
Mert én leírtam, hogy miért szerettem a tabit. A legbiztonságosabb módszerek egyike, elmúltak a pattanásaim, amíg szedtem, nem kellett a vacak óvszerrel kínlódni, érezhettem. hogy a párom bennem megy el.
Hála istennek, jó irányban haladok, a gyakori népe lepontozza a válaszaimat.
20-as válasz 0 százalékra értékelve, amiben leírtam, hogy én mit csináltam. Nem az a pontozás alapja itt, hogy egyetértesz-e vagy tetszik-e, amit írtam, hanem hogy hasznos-e. Hasznos lehet a válaszom, hiszen őszintén válaszoltam egy kérdésre és leírtam, hogy én mit tapasztaltam.
Na de remélem most mindenki boldog.
30
Hát te aztán nagyon biztosra mész. :)
De ha nem zavar a gumi, meg van rá pénzed, akkor jó.
Próbáltad már a latexmenteset? Szerintem az jobb, mint a sima és árban ugyanott vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!