Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szedtek fogamzásgátló tablettát, a pàrotoknak/partnereteknek engeditek/engedtétek, hogy bennetek menjenek el vagy nem mertek kockáztatni ilyen téren?
Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 10:40
11/34 anonim válasza:
#10-es majdnem ezzel is egyértek. Akinek nincs szüksége rá feltétlenül az ne szedje. Használjon a pasi óvszert. De mint tudjuk és írtam is használni sem tudják. Amúgy ha nem szednék tudod hány nő lenne terhes? Így is nyakra főre szülnek olyanok akiknek levegőt sem szabadna venni. A gyógyszeripar meg gazdag lesz enélkül is hidd el.
12/34 anonim válasza:
11-es: elhiszem, de te meg azt hidd el, hogy az óvszernél jelenleg csak az a legbiztonságosabb védekezés, ha valaki nem szxel! :)
13/34 anonim válasza:
#12-es én nem kampányoltam a tabletta mellett. Sőt. Csak felhívtam a figyelmed ennek a generációnak a problémájára.
14/34 anonim válasza:
13-as: ennek a generációnak az a problémája, hogy túl korán kezdik a szxet és fűnek-fának szétteszik magukat megfelelési kényszerből, aztán meg korán kiégnek.
15/34 anonim válasza:
#14-es nemcsak ez. Alacsony intelligencia szint, csapnivaló műveltség, hatalmas önérzet és rendkívüli agresszió.
16/34 anonim válasza:
15-ös: igaz lehet sok esetben, de az egész társadalom beteg, a szülők a megélhetésért küzdenek, a gyerekek agyon vannak hajtva a suliban és nincs semmiféle jövőképük, mert aki dolgozik, még az sem jut egyről a kettőre, ezért aztán szxbe, alkoholba és egyéb függőségekbe menekülnek a valóság elől, a magány elől, és a szeretetlenség elől.
17/34 anonim válasza:
Stabil kapcsolatban egy idő múlva amikor megvan a bizalom elhagyható a gumi, előtte viszont kötelező!
18/34 anonim válasza:
Ha valaki normálisan szedi akkor ugyanannyi az esély a terhességre mint gumival.
19/34 anonim válasza:
#18 Ez nem igaz, olvass utána.
20/34 anonim válasza:
Naná. Imádtam, h nem kellett gumi. Azt is szerttem nagyon, h bennem ment el az akkori párom. Rádásul a legbiztonságosabb módszer + a pattanásaim se voltak olyan rondák. De ez rég vót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!