Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menstruálhatnék egy-két nappal elöbb?
Figyelt kérdés
El kell utaznom és pont abban a pár napban kellene megbetegednem is. Szeretném elölrébb hozni, adnátok ötleteket?! Fogamzásgátlót szedek, ha elöbb abbahagyom pár nappal és nem veszem be mind a 21-et akkor lőttek a védettségemnek??2010. okt. 12. 21:04
1/7 rozika10 

válasza:

Szerintem inkább szedd tovább szünet nélkül és akkor nem jön meg és a védettséged is megmarad egyszer egyszer meg lehet csinálni!!!
2/7 rozika10 

válasza:

ja és a következő honapba meg fog jönni a szünetben no para!!!!!!
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, csináltam már, csak most 5-6 szemmel többet kellene bevennem, kiszámoltam. Azzal lehet gond ha egyszerre még hattal többet veszek be, mármint a mellé még hat napon keresztül??
2010. okt. 12. 21:30
4/7 anonim 

válasza:

igen, lehet, mert csak levél végén szabad szünetet tartani
5/7 anonim 

válasza:

és ha 2 adag között nincs szünet, számíthatsz rá, hogy egész hónapban pecsételgetni fogsz
6/7 anonim 

válasza:

ha 5-6 szemmel többet szedsz be (feltéve,ha ugyanolyan mindegyik szem)max.kis köztesvérzésre számíthatsz
A tabletta hatása megmarad, de a következő hónapban figyelj, hogy egy másik levelet kezd, nehogy kevesebbet vegyél be, mint 21
Ami nekem bejött előrehozásra: rozmaring és bazsalikomtea a várható menses előtt egy héttel elkezdve 2 nappal hozta előre a vérzést
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
2010. okt. 15. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!