Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A második levél tri regolt szedem. Ha 2-3 órás különbséggel veszem be, az mekkora baj?
Szia!
Szerintem semmi bajod nem lesz, mert a tájákoztató szerint 36 órán belül kell bevenni a következő bogyót, így a néhány órás késés szerintem még belefér.
Én mindig este vettem be, de volt, hogy elfelejtettem és csak reggel vettem be és minden rendben volt. Ha 36 óránál több ídő telik el a bogyók bevétele között, akkor mensesed lesz.
Hát elég nagy butaságot írt a második hozzászóló!
Tudtommal minegyik tablettánál úgy van, hogy 12 órán belül még bevehető, de ha a 12 órát meghaladja, akkor a mensiig védekezni kell más módszerrel is!
És kedves kérdést feltevő: Az, hogy így össze vissza szeded, annyival jár, hogy nem fog mindig ugyanakkor megjönni, tehát lehet hogy 1 vagy 2 nappal később mint szokott!
az elottem hozzászolo még nagyobb hulyeséget irt mert nem jo a szervezetnek ha így szeded. egyszeruen muszaj beállnia egy pontos idopontra a fogamzásgátlonak, nem csak annak érdekében, hogy megfelelo védelmet nyujtson, hanem az egész szervezetedben végbemeno változások miatt.
Valyon miért mondják az orvosok, hogy egy idopontban szedd...hmmm...jokedvukbol biztosan! Ha ennyire tapasztalatlanok vagytok, akkor ne válaszoljatok inkább.
és pontosan...itt-ott megengedheto egy kis csuszas, de ennyire szabálytalanul egyáltalán nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!