Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Folyamatos szedése a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatos szedése a szexuális vágy rovására mehet?

Figyelt kérdés
ergó nem akarja a lány a rudit? Ma mondta valaki és komolyan érdekelne,hogy valóban van e valós alapja.
2023. jún. 19. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Lehet ilyen mellékhatás, de nem törvényszerű! Ha mindenkinél libidócsökkenést okozna akkor senki sem szedné. Nem gyakori, de előfordulhat - ennyi a valóságalapja.

Ettől a legtöbb kapcsolatban a libidócsökkenésnek nem a fogamzásgátló az oka, hanem a túl sok meló, a stressz és az érzelmi eltávolodás, elhidegülés a kapcsolat elszürkülése, kihűlése.

2023. jún. 19. 14:09
 2/11 A kérdező kommentje:
AAaawwwwhhhh....... :(
2023. jún. 19. 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Nálam nem okozott ilyesmit. De ha aggódtok, váltsatok hüvelygyűrűre, az biztonságosabb és sokkal kisebb eséllyel okoz libidócsökkenést.
2023. jún. 19. 14:13
 4/11 anonim ***** válasza:
23%
Ja, amúgy bennem az okozna libidócsökkenést, ha így beszélne a párom a szexuális életünkről...
2023. jún. 19. 14:14
 5/11 A kérdező kommentje:
hogy rudi? ez zavar?
2023. jún. 19. 14:17
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

A fogamzásgátló? A tesztoszteronszintet annyira lecsökkenti (amire a női szervezetnek is szüksége van a normális szexuális működéshez) hogy egyrészt kinyírja a vágyat, másrészt ahogy kiderült egy friss kutatásból, fizikai elváltozásokat is okoz, pl. kisebb és érzéketlenebb lesz a csikló:

[link]

2023. jún. 19. 14:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen valós. Én 12 évig szedtem, már azelőtt elkezdtem mielőtt szexuális életet éltem volna. Sose kívántam a szexet, azt hittem velem van a baj vagy nem passzolunk az akkori barátaimmal. Elfogadtam a dolgot, hogy nálam a szex sose lesz fontos és selejt vagyok ilyen szempontból, mivel másképp nem is tapasztaltam meg a dolgot, addig amíg abba nem hagytam vagy 2 éve. Na azóta viszont… 😈 szóval nem, nem városi legenda. Egyén függő kiből mit vált ki.
2023. jún. 19. 14:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. jún. 19. 14:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A libidón kívül pszihológiai problémákat is okoz, ezt rengetegen nem tudják és azt hiszik antidepresszánst kell szedniük...
2023. jún. 19. 14:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek öli meg a libidóját, nekem pl. nem változott, ugyanolyan mint előtte.

Ha már mellékhatások, akkor ez a legkevésbé ijesztő. A kisebb takaró méretű betegtájékoztató fele a vénás és az artériás trombózisról szól. Illetve az öngyilkossági gondolatok sem túl szimpatikusak, mint lehetséges mellékhatás.

2023. jún. 19. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!