Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg?
Lehet hülye kérdés, de a mostani barátnőm szed fogamzásgátlót.
Kb 2 hónapja vagyunk együtt és első szextől fogva nekem alap volt a gumi (ex barátnőmmel csak azt használtunk). Viszont említette, hogy szed gyógyszert, engem meg érdekelne milyen lehet egy lányban elmenni.
Csak simán kérdezzem meg vagy hogy lehet egy ilyen témát felhozni?
Lányok, fiúk, nálatok hogy volt?
Szex előtt: -Akkor most csináljuk gumi nélkül.
-Oké.
Ennyi.
Azért én óvatos lennék! Ki tudja hányan durrantottak már bele gumi nélkül. Gondolom nem akarsz elkapni semmit
Szóval STD szűrés indokolt. Ha ez megvolt mindkét részről, akkor már kérdezni sem kell, mondja magátol.
F
3.: nem prostiról van szó, meg nem egy buli dugásról, ember...
Kérdező: persze az ember kíváncsi, de attól még a biológia izgalmas dolog. Persze kérdezd meg és akard, de azért azt tudd, hogyha mégis várandós lesz abban te is benne vagy olyankor. Tudod az örökzöldet: nincs teljes biztonság ha beteszed. (Éppen ezért a gumi se az, ha benne élvezel el.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!