Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit használnál ebben az esetben mint fogamzásgátló?
Igen meg:) És nem szégyellem.Nem a tanultság a lényeg...Hogy a könyveket bemagolod...attól nem biztos hogy okosabb vagy!!!
Jelenleg Fodrász vagyok külföldön de letettem az idegenvezetői szakmát is...
: tegnap 16:42
Ez nincs teljesen így, a pharmatex önmagában alkalmazva igen alacsony hatékonyságú. Ezzel példálózni, hogy "én sem lettem terhes tőle" meg elég nagy butaság...
Nem azzal van a probléma, hogy leírta a tapasztalatait. Csak úgy mondta, mintha ez a módszer nagyon hatékony lenne, azért, mert neki bevált. De most ennyi erővel azt is mondhatja vki, hogy a megszakítás tökéletes, mert ő 2 éve így csinálja és nem lett terhes. Holott nem tudhatod, hogy mi van a hátterében. Lehet, hogy csak mázlija volt, lehet hogy a csaj alapból meddő, lehet, hogy a fiúnak alacsony a spermiumszáma stb.
Az nem érv, hogy "én sem estem teherbe. Ha engem nem ütött még el egy autó se, akkor ez garancia arra, hogy téged sem fog?
Azért mondtam a pearl indexet, mert az nem szubjektív. Világosan ki lehet belőle olvasni, hogy mi mennyire hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!