Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit használnál ebben az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit használnál ebben az esetben mint fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
Tablettát nem szeretnék, mert 35 elmúltam egyrészt, másrészt nem javasolt nekem. felszerelhető kütyüktől viszolygok. Van ezenkívül más lehetőség?
2010. okt. 11. 14:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
biztos vagy benne?:)
2010. okt. 11. 20:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a végzettséged magasabb, mivel egyetemista vagyok, de szerintem nálad biztosan kompetensebb vagyok a témában. Megkérdezhetem mivel foglalkozol?
2010. okt. 11. 20:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Igen meg:) És nem szégyellem.Nem a tanultság a lényeg...Hogy a könyveket bemagolod...attól nem biztos hogy okosabb vagy!!!

Jelenleg Fodrász vagyok külföldön de letettem az idegenvezetői szakmát is...

2010. okt. 11. 20:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem a tanultság a lényeg, ebben maximálisan igazad van. Csak ha nem haragszol meg egy picit kompetensebbnek tartom magam a témában, mivel orvostanhallgató vagyok. Vannak olyan dolgok, amihez biztosan jobban értesz nálam. Csak nem biztos, hogy ez a kérdés is olyan. Elhiheted, ha hajvágásról van szó, én sem fogok elkezdeni okoskodni, és és lehülyézni téged, hiszen nyilván jobban értesz hozzá.
2010. okt. 11. 21:11
 15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem csak a tapasztalatait írta le, azt meg egy orvos(tanhallgató) sem kérdőjelezheti meg. Amúgy meg köszönöm, hogy az érdekemben marjátok egymást:-).
2010. okt. 12. 07:27
 16/19 anonim ***** válasza:

: tegnap 16:42

Ez nincs teljesen így, a pharmatex önmagában alkalmazva igen alacsony hatékonyságú. Ezzel példálózni, hogy "én sem lettem terhes tőle" meg elég nagy butaság...

2010. okt. 12. 07:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal van a probléma, hogy leírta a tapasztalatait. Csak úgy mondta, mintha ez a módszer nagyon hatékony lenne, azért, mert neki bevált. De most ennyi erővel azt is mondhatja vki, hogy a megszakítás tökéletes, mert ő 2 éve így csinálja és nem lett terhes. Holott nem tudhatod, hogy mi van a hátterében. Lehet, hogy csak mázlija volt, lehet hogy a csaj alapból meddő, lehet, hogy a fiúnak alacsony a spermiumszáma stb.

Az nem érv, hogy "én sem estem teherbe. Ha engem nem ütött még el egy autó se, akkor ez garancia arra, hogy téged sem fog?

Azért mondtam a pearl indexet, mert az nem szubjektív. Világosan ki lehet belőle olvasni, hogy mi mennyire hatásos.

2010. okt. 12. 08:23
 18/19 anonim ***** válasza:
tudod kit meddőzz le......!!!!!
2010. okt. 12. 16:23
 19/19 anonim ***** válasza:
64%-os: Te normális vagy? Még is mikor meddőztelek le? Próbáld már meg értelmezni a válaszaimat...
2010. okt. 12. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!