Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit használnál ebben az esetben mint fogamzásgátló?
hát a hüvelykúp.én nem tartom felszerelhető ezköznek!
az együtt lételött kell a nőnek felhelyezni.De ez a papirjára rá van irva részletesebben.A gyógyszertárakban vény nélkül kapható.Ára nem verdesi a csillagokat...Szerintem elfogadható az ára.12 db-os kijön asszem 1600FT-ból!!!a 6db-os meg 1000 valamennyi forint!!!
A hüvelykúp önmagában egyáltalán nem megbízható. Minimum megszakítás kell mellé, de jobb, ha még naptármódszer is van.
Nem tudom nálad mi számít felszerelhetőnek:D
Óvszert kizártad (bár nekem fura, hogy vki nem érez benne semmit. Ez inkább csak kifogás, de mindegy..). Spirál? Esetleg pesszárium vagy spermicid?
a kúpban nyugodtan bízhatsz mert úgymond spermaölő hatása van és kb 95%-os!!!
Ha leírtak szerintiidőben és jól van felhelyezve akkor semmi gond nem lesz én 2 évig használtam és még rajtam kivül sok ismerősöm is és nem lett semmi gond egyiküknek se még belőle...!!!!
Utolsó: Te vállalsz felelősséget azért, ha a kérdező teherbe esik? Ugye nem?
Nézz utána mi az a pearl index, és nézd meg, hogy a spermicidnek mennyi...
Egy év alatt 100 nőből spermicid mellett 5-20 esik teherbe.
Ha neked ez maximálisan megbízható megoldás, akkor gratulálok.
Na idefigyelj te nekem ne osszad az észt te nagyonokos!!!
Ő felelőssége kire hallgat...Nem az enyém!!!Én letámadtalak?
Nem!!!
Én a véleményeimet és tapasztalataimat írtam le te agyontanult ember!!!Nem kíváncsi senki a pampogásodra!
Hát ezzel a hozzászólásoddal meg is mutattad az értelmi szintedet, köszönjük.
Szerintem én nem sértegettelek téged, úgyhogy megkérlek, hogy te se tedd. Abban meg nem vagyok biztos, hogy tanultabb vagy nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!