Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azzal jött elő hogy fogamzásgátlót akar szedni mert fáj a hasa és későn jön meg neki. Ha szedi akkor előbbi nem fog annyira fájni utóbbi meg pontos lesz. Szexuális életünk van, nem sűrű de van, óvszerrel. Valakivel osztozom rajta?
Figyelt kérdés
Mert azt is mondta hogy az óvszer marad.2023. máj. 29. 22:17
21/24 anonim válasza:
20. A hatékonyság és a védekezés mértéke más, de 18-as szerint ugyanaz. És az én barátcserje hozzászólásom lett lepontozva, emellett.. :)
22/24 anonim válasza:
Lehet, hogy azért szeretné, ha a gyógyszer mellett továbbra is használnátok óvszert, mert a) extra parás vagy tudatlan, és nem bízik a gyógyszerben, b) benned nem bízik, attól fél, hogy félrekefélsz vagy korábban túl sok kapcsolatod volt és van valami nemi betegséged. Azt én sem értem, hogy szerinted miért következik az ő félrelépése abból, hogy gyógyszert akar szedni? Azt megteheti gyógyszer szedése nélkül is. Viszont abban igaza van a többieknek, hogy normális orvos fogamzásgátlót csam kivizsgálás után ír fel alapból is, a fájdalmas, nem szabályos menstruációnak pedig lehet valami betegség vagy ciszta az oka, szóval akkor meg pláne, mert a gyógyszer csak elfedi a tüneteket.
23/24 anonim válasza:
20-as.. ha tartos a parkapcsolat es mindket fel monogamiaban el akkor nem fog osszeszedni STD-ket…
24/24 anonim válasza:
Egyébként hol tart az ügy? Valaki segít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!