Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért késik? Aggódnom kellene?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért késik? Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés
A barátommal óvszerrel védekeztünk, leellenőriztük mindig nem volt vele gond.
2010. okt. 10. 16:19
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
nem mertem én sem.inkább a doki ő biztosat mond.
2010. okt. 10. 17:56
 22/41 anonim ***** válasza:

igazad van ...na szoritok neked hogy ne legyen semmi baj :)

és várom mit mond a doki :)

2010. okt. 10. 17:57
 23/41 A kérdező kommentje:
oké.köszi:))))
2010. okt. 10. 17:58
 24/41 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy mindig késik 10 napot? Minden egyes ciklusod 10 nappal hosszabb lesz? Ugye nem?

Ergo nem 10 napot késik, hanem hosszabb a ciklusod, mint az átlag 28 nap...

Amúgy nem kell aggódnod. Pár nap késés nem a világ vége.

2010. okt. 10. 18:31
 25/41 A kérdező kommentje:
úgy értem nem 28 napra jön meg hanem pl 35-40között:)
2010. okt. 10. 18:37
 26/41 anonim ***** válasza:

Akkor nem késik. Egyszerűen ilyen a ciklusod. 28 nap csak az átlag.

Bocsi, e ki tud akasztani, mikor vki azt mondja késik, közben megy csak hosszabb a ciklusa...

2010. okt. 10. 18:40
 27/41 A kérdező kommentje:
Igen hosszabb. De ennyire hosszú még sosem volt. A szokásos ciklusomhoz igenis késik.
2010. okt. 10. 18:42
 28/41 anonim ***** válasza:

Nem rád értettem, felfogtam, hogy késik, csak nem ez az egyetlen kérdés, amiben azt olvasom, hogy a lányok nem tudják hogy kell számolni a ciklust:D

A véleményem marad, ami eddig: Nem kell aggódnod. A menzesz a nők legérzékenyebb "része", gyakorlatilag bármi belepiszkálhat. Stressz, betegség, hízás, fogyás, átmeneti hormonzavar, megterhelő fizikai munka stb.

Vagy csinálj egy tesztet és kész.

2010. okt. 10. 18:55
 29/41 anonim ***** válasza:
35-40 naposak a ciklusaid? Voltál már orvosnál? 35 napnál hosszabb ciklus már nem normális.Előfordulhat az ilyen hosszú ciklusnál,hogy nincs peteérés.Ha valaha szeretnél babát ennek utána kell járnod!
2010. okt. 10. 19:05
 30/41 anonim ***** válasza:
Nyugi, biztos nem vagy terhes. Aki óvszer mellett esik teherbe az biztosan nem ellenőrizte le az óvszert és el volt szakadva, csak nem vette észre. Ha ti az óvszer leellenőriztétek és nem volt elszakadva, akkor a nem kívánt terhesség lehetetlen. Ezek a női gyulladások késleltetik a vérzést, nekem is emiatt volt, pedig én nem most kezdtem menstruálni, már cirka 8 éve rendszeres ciklusom, a felfázás mégis betett neki, szóval nyugi, semmi gond :)
2010. okt. 10. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!