Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Mielött el kezdtem szedni a fogamzásgátlót le feküdtem a párommal,utánna rá 2 nappal már szedtem,majd most kell h meg jöjjön a havim,de hallottam azt hogy ha terhes is vagyok meg fog jönni a fogamzásgátlotol,ez igaz?2010. okt. 10. 13:37
2/4 anonim 

válasza:

Nemtudok arról hogy a fogamzásgátló miatt megjönne.. De ha 2 nappal aktus után szedted be akkor elképzelhető hogy terhes vagy 50-50 %
3/4 anonim 

válasza:

Ha terhes vagy,akkor fogamzásgátló mellett sem fog megjönni a vérzésed!Ha nem védekeztetek az aktus alatt,akkor terhes lehetsz.Az aktus után menstruáltál?Gondolom igen,mivel a mensi első napján kellett elkezdened a tabit.Csinálj egy tesztet és minden kiderül.Mielött megkérdeznéd a fogamzásgátló nem befolyásolja a terhességi teszteket!
4/4 anonim 

válasza:

Egyrészt aktus után csak a 72 órás tabi használható a fogamzás megelőzése céljából. Hiába szeded be két nappal utána a fogamzásgátlót, az már nem ér semmit.
Az meg a másik, hogy a tabit a menzesz első napján kell elkezdeni szedni, így csináltad egyáltalán? Mert a kérdésből nem derült ki.
A harmadik, hogy ha vki teherbe esik fogamzásgátló mellett, akkor nem jön meg a havija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!