Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzasgatlo tabletta szedes par oraval torteno eltolasa?
nemsoka utazunk repulovel, es az ut 2 ora
en alapbol 20:00 orakor szedem a tablettat, ha aznap en csak 23 orakor tudom bevenni az tudtommal nem gond, de en jobban ereznem magam ha letolnam
azt viszont nemtudom hogy kell, fokozatosan toljam eloszor 20:15 aztan 20:30 es igy tovabb?
o rendben koszonom :)
azt mondta nekem az orvos aki felirta, hogy 99%ban ved HA minden nap ugyan akkor veszem be
szoval en azota mindig pontosan vettem, azert aggodtam
attol fugg melyiket szeded, ha kismama vagy es csak progeszteron alaput szedsz szoptatas mellett, akkor azt tenyleg abban az egy oraban kell bevenni, azt nem szabad igy kitolni
de egyebkeng barmelyik mast nyugodtan bevehetsz neha neha kesobb vagy elobb:) a lenyeg ha pl el is felejti valaki, hogy a 12orat ne lepje tul
de valoban ajanlatos ugyan abban az idoszakban szedni hisz a szervezet igy kapja meg minden nap a megfelelo dozist;)
koszi :)
nem vagyok kismama, csak uj a fogamzasgatlo szedeshez :D
a 12 orasat azt tudom, a betegtajekoztatoban is irtak azt hiszem
csak abban nem voltam biztos hogy ha tologatni szeretnem akkor az hogy megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!