Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félhetek, hogy babát várok?
Figyelt kérdés
Nemrég óta szedek fogamzás gátlót,elkezdtem szedni a soron következő levelet és pénteken kellett kezdenem,a pénteki gyógyszert bevettem,szombaton nem,vasárnap sem,aztán hétfőn bevettem a vasárnapit meg az aznapit,azóta normálisan szedtem,a második hét 2.tablettáját tegnap nem vettem be csak ma reggel viszont a párommal amikor elfelejtettem bevenni ezeket a gyógyszereket együtt voltunk és el is ment bennem!2010. okt. 10. 10:43
1/3 anonim 

válasza:

1 hónapig szokták szedni, utána szokott hatásos lenni, hogy hamarabb hat e ettől függetlenül az jó kérdés. Van aki védekezés nélkül sem esik teherbe, de általában úgy van aki teherbe akar esni az nem tud, aki meg nem akar az teherbe esik. Ne idegeskedj, majd egy teszt. Valószínű hogy nem leszel terhes.
2/3 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de ha nem vagy képes normális szedni, akkor miért nem választotok más fogamzásgátló módszert? A tablettát minden nap, nagyjából azonos időben kell szedni. Gyakorlatilag te össze-vissza kapkodtad be, mikor épp eszedbe jutott...de szexelni meg azért szexelsz.
Nem tartom vszínűnek, hogy teherbe estél, de biztos nagyon jól megkavartad a szervezeted. (Azért majd csinálj tesztet, ha a szünetben nem jön meg).
Figyelj oda jobban, vagy keress más módszert.
3/3 A kérdező kommentje:
Mindig azonos időben vettem be!A tablettát meg nem azért vettem be,mert nem figyelek oda rá,jó okom volt rá!úgyhogy ne ítélkezz senki felett!Ha meg kötekedni akarsz akkor minek írsz választ!?:S
2010. okt. 10. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!