Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a barátom kiverte sex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom kiverte sex elött és utána úgy sexeltünk lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Kb fél órával előtte. Amúgy szedek tabit de előtte antibiotikus kúrán voltam ami lehet csökkentette a hátásat de el nem ment bennem
2023. máj. 7. 22:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Utána már elegendő információm van hogy meg tudjam mondani.
2023. máj. 7. 23:15
 22/34 anonim ***** válasza:
Gumit is használtatok?
2023. máj. 7. 23:16
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem válaszolóknak üzenem, ha nem tudjátok használni az oldalt, akkor ne használjátok. Ez egy kérdezz, felelek oldal, ahol az emberek kérdeznek, akár olyan dolgot is, ami nektek triviális.

Válaszolni kell, nem játszani a nagymenőt, hogy ti mennyire okosak vagytok, ezzel megalázva a kérdezőt. Megmutatom nektek, hogy kell használni az oldalt.

Ha tabit szedsz nagy valószínűséggel nem leszel terhes, de nem azért mert előtte kiverte, annak semmi köze hozzá. Attól, hogy kiverte ugyanúgy teherbe eshetsz, mintha nem verte volna ki. Mindennek a kulcsa a sperma vagy az előválladék. Ezeknek nem szabad bejutni a hüvelyedbe. De ne aggódj, ha tablettát szedsz nem valószínű, hogy teherbe estél. Ez több tényezős. Ha bővebben akarsz tudni a témáról kérdezz privátban, mert ezek a barmok értelemes választ képtelenek kiböfögni.

2023. máj. 7. 23:20
 24/34 A kérdező kommentje:
Nem használtunk gumit és a tabi nem volt hatékony. Megszakítással lettünk volna csak azt késöbb mondta Ő már egyszer elélvezett előtte
2023. máj. 7. 23:22
 25/34 A kérdező kommentje:
Akkor nem lehetek így terhes szerintetek?
2023. máj. 7. 23:22
 26/34 anonim ***** válasza:
23: Légyszi azt is mond el neki privátban, hogy minden felmerülő ostoba kérdésre ott van a betegtájékoztató, és hogy picit többet kellett volna figyelni a szexuális edukációs órán. Lehet, hogy lehetnék én is kedvesebb, de nem. Egy minimum szintet elvárnék ebben a kategóriában a kérdezőtől is. Tekinthetsz baromnak, elfogadom. Ugyan akkor én meg azt gondolom a kérdezőről, hogy egy troll. Ebben az esetben meg nem szeretném ha rabolná a segítő szándékomat. Ha már az időm ingyen adom… Neked meg pacsi, mert valóban jó vagy.
2023. máj. 7. 23:28
 27/34 anonim ***** válasza:
Amúgy a 9-10 válaszom ott a komoly válaszom is. De én csak egy bunkó vagyok…
2023. máj. 7. 23:29
 28/34 anonim ***** válasza:
Ha a tabletta tényleg nem használ, lehetsz terhes, mivel az ondóvezetékben ondó van, ami az előválladékkal kiürül, akkor is ha a pasi nem megy el másodjára. A ciklusod nézd meg, hogy mikor fog megjönni. Olvass utánna a naptár módszernek. Nem biztonságos, de itt most segíthet kiszámolni, hogy termékeny időszakban voltal-e egyáltalán.
2023. máj. 7. 23:29
 29/34 anonim ***** válasza:
Arról meg nem is szólva, hogy ha tudja hogy gyengítheti az antibiotikum a fogamzás gátló tabletta hatékonyságát, kiegészítő prevenciós eljárást is kell alkalmazni. Ezért kérdeztem az óvszer használatát. Ez is benne van a tájékoztatókban. De azna minimum hogy jobban figyelek, vagy nem szexelek a kevésbé biztonságos napokon… Bocs a szílusérf, de ilyen kései órán már engedek magamnak, hogy magamat is szórakoztatom. (:
2023. máj. 7. 23:34
 30/34 anonim ***** válasza:

26: erre a kérdésére melyik gyógyszer betegtájékoztatóját ajánlanád?

Nem tudhatod, hogy milyen szociokultúrális háttérrel rendelkezik, azt sem, hogy hány éves. Hogy a szülei mennyit beszéltek vele a szexről vagy biosz órán erről beszélnek-e egyáltalán, nem a kétszikü növényekről.

2023. máj. 7. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!