Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom kiverte sex elött és utána úgy sexeltünk lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Kb fél órával előtte. Amúgy szedek tabit de előtte antibiotikus kúrán voltam ami lehet csökkentette a hátásat de el nem ment bennem2023. máj. 7. 22:25
11/34 A kérdező kommentje:
Ez egy értelmes kérdés miért ne lenne már az?
2023. máj. 7. 22:41
12/34 anonim válasza:
Nem bírom. Remélem csak egy troll vagy. Azoknak meg tudnék érte bocsátani.
13/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll csak te ezek szerint nem értelmezed jól a kérdést de nem baj.
2023. máj. 7. 22:43
14/34 anonim válasza:
Igen, a probléma velem van. Azóta, hogy elolvastam a kiírt kérdésed kedves kérdező.
Nah jó, megpróbálok megjavulni, és komolyan venni a kérdésed, és nem azt gondolni rólad, hogy egy totál idióta vagy, aki “minek szexel”…
De előtte kérlek világosíts fel, hogy szerinted mi az összefüggés a között a két tény között, miszerint a barátod szex előtt kiverte, és hogy te lehetsz e terhes…
Hátha tanulunk valami újat, vagy de legalább nevetünk egy jóízűt. Természetesen nem rajtad, csak “veled”.
15/34 A kérdező kommentje:
Az hogy én úgy tudtam teherbe lehet esni ha egymás után lefekszetek egymással mondjuk kétszer
2023. máj. 7. 22:52
16/34 A kérdező kommentje:
És a második sexnél marad sperma benne és úgy sexelünk
2023. máj. 7. 22:52
17/34 A kérdező kommentje:
Ezért vagyok mérges a barátomra hogy miért kellett kivernie előtte
2023. máj. 7. 22:53
18/34 anonim válasza:
Akkor már csak egy összefüggést kell előttünk megvilágítanod, és jár a plüss maci. 😊 Miszerint fogamzásgátló tablettát szedsz… , és nem ment el benned. Ebből hogy következik, hogy terhes lehetsz?
19/34 A kérdező kommentje:
A tabi mint irtam nem biztos hogy hatékony volt
2023. máj. 7. 23:13
20/34 A kérdező kommentje:
Attól nem lehetek terhes h betette a sp..más farkát magyarul?
2023. máj. 7. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!