Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek e terhes? Sűrgős lenne

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek e terhes? Sűrgős lenne

Figyelt kérdés
Szeptember 29-én fejeződött be a menzeszem és másnap lefeküdtem a párommal és elszakadt a gumi, de nem élvezett belém. Ma van az ovulácíóm és érzem is hogy télleg van. Személyes véleményem szerint nem lehetek az, de úgy gondoltam kikérem a ti véleményeteket is. L/23
2010. okt. 10. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
hármasikreket fogsz szülni. az egyik tetőfedő lesz, a másik kettő egyetemre megy, de nem sikerül lediplomázniuk.
2010. okt. 10. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
az elsőnek sajnos igaza van :/ Túl kevés ma a tetőfedő... :(
2010. okt. 10. 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:
35%

Hát az a helyzet, hogy ha itt kérdezel ilyet, hogy terhes vagy-e akkor nagy valószínűséggel mindenki azt fogja mondani. Amúgy tényleg! DE TÖKRE KOMOLYAN!

Gyorsan! Irány a Peter Kopter!!!

2010. okt. 10. 00:56
 4/5 anonim ***** válasza:

10 napig azért elvileg nem él benned egy spermium. De mivel sürgősségi tablettát már úgy sem vehetsz, de nincs mit tenni, várnod kell.

Ne parázz rajta különösebben, de két hét múlva csinálj tesztet.

2010. okt. 10. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg most ovulálsz akkor kizárt hogy terhes légy, mert a sperma nagyon max 7 napig van életben, de ez is kirívó eset, gyakoribb hogy csak 2-3 napig. Ráadásul csak max előváladék lehetett. Ne izgulj szerintem!
2010. okt. 10. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!