Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legkevesebb kockázattal járó, de mégis hatásos fogamzásgátló módszer?
Párommal gumióvszert használunk, arról váltanánk. Sok helyen olvastam utána a többi dolognak. Krém, kúp általában kevés hatékonyságot hoz vélemények szerint, spirál sem a legtöbbet. A tablettának és injekcionak rengeteg mellekhatasa van, nem beszélve a hormonális hatterrol, hogy teljesen felbolygatjak azt, az injekció pedig akár sorvaszto hatással is lehet. Olvastam a tapaszrol is, arról nem sok információ van.
Végső soron melyik lehet az, amelyik hatásos, de a későbbiekben gyermek vallalasnal, vagy hormonális szinten a legjobb a mutatoja, hogy nem lesz belőle probléma a használatától? 20/N
(igen,az orvosi vizsgálat folyamatban, információkat szeretnék gyűjteni, hátha van valami amiről még nem hallottam)
A legjobb a gumi! Aztán a tabi, bár ennek tudjuk a mellékhatásait.
A spirál se a legjobb.
A többi meg ugyan az, mint a megszakításos módszer.
Egyébként mi ezt használjuk 6 éve, eddig semmi gond.
PCOS betegként a meszsakítás teljesen megfelelő, mert csak 1% az esélye, hogy terhes leszek.
Amennyibe meg az óvszer kerül lassan, abból felnevelem a Weasley gyerekeket.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!