Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye hogy teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Szedek fogamzásgátlót és tegnap ott aludtam a barátomnál és otthon felejtettem a fogamzásgátlómat és nem tudtam bevenni. Ma reggel szeretkeztünk elment belém. mindig este 6kor szedem be, most meg csak délután fél1kor tudtam csak beszedni. Meg van rá az esély hogy teherbe estem?
2010. okt. 9. 13:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Van rá esély, hiszen a tabi sem 100%-os. Azért túlzottan aggódnod nem kell, mert nem túl nagy a valószínűsége, de ha már emellett a fogamzásgátló módszer mellett döntöttél, akkor figyelj oda jobban!
2010. okt. 9. 15:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Uram Isten! Ki mondta az a baromsagot, hogy tabletta abbahagyasa utan meg 3 hetig vedett a no? Te hulye vagy vazze. En amint abbahagytam, AZONNAL terhes lettem, meg sem jott mar utana. Ez az egyik. A masik meg hogy egy masik alkalommal, rendszeres, pontos, eloirasnak megfelelo szedes soran egy majusban meg volt megvonasos verzesem a 7napos szunetben, juniusban mar csak 2 nap barnazas volt a szunetben, juliusban meg mar meg sem jott! Elmentem orvoshoz, kerdezte nem lehet-e terhes. Mondom nem, hisz szedek fogigatlot es rendesen, nem maradt ki egy szem sem, nem hanytam, nem ment a hasam, nem szedtem sem antibiotikumot, semmit ami csokkenthette volna a hatasat. Es tudod mit mondott kedves 3. valaszolo? Az hogy "AZ NEM SZAMIT", mert hozzafuzte hogy rendes szedes mellett is bizony teherbe lehet esni. Meg UH soran sem tudta megmondani, hogy nem voltam-e terhes. Egy het utan ujabb UH-ra kellett mennem, ahol kiderult nem terhesseg DE VOLT PETEERESEM RENDES gyogyszerszedes mellett. Ugyhogy jo lenne ha nem beszelnel itt baromsagot, hogy meg abbahagyas utan 3 hettel is ved. Ved a nagy franckarikat..... Az ilyen hulye valaszok miatt ,mint a tied, lesz olyan sok naiv lany terhes.
2010. okt. 18. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!