Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye hogy teherbe estem?

Hogyne lenne esély, kedves első? Még akkor sem 0%, ha rendesen szedi.
Amúgy a tájékoztatóban is benne van, hogy ha 12 óránál többet késel, akkor egy hét kiegészítő védekezés szükséges. Használnotok kellett volna gumit.

Miért lenne védett még 3 hétig? Ne idegesíts már. Szted miért írják rá a tabira, hogy kiegészítő védekezés kell?
Ennyi erővel elég lenne minden harmadik napon szedni.
Tényleg előfordul egyébként, hogy vkinek sokáig meg sem jön tabiszedés után, de olyan is van, aki meg pont tabiszedés után esik könnyebben teherbe. Ennyit erről. Jó lenne, ha nem osztanád itt a hülyeséget, hogy 3 hétig még védett, mert NEM AZ!!!!

Egyes nőgyógyászok szerint szünetben is csökken a védelem.
Meg akkor mondjuk alapból kisebb az esély a beágyazódásra, hisz leválik a nyálkahártya. De teljesen mindegy.
Képzeld, nem netről meg gyakori kérdésekről szoktam tájékozódni, hanem nőgyógyászt szoktam megkérdezni.
És nem azt mondtam, hogy 100% a teherbeesés, hiszen nyilván elég kevés az esély, de attól még gyengül a hatás.
Baromságot meg ne mondjál még példának se. Mert lesz olyan hülye, aki elhiszi, aztán csodálkozik, hogy teherbe esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!