Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye hogy teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Szedek fogamzásgátlót és tegnap ott aludtam a barátomnál és otthon felejtettem a fogamzásgátlómat és nem tudtam bevenni. Ma reggel szeretkeztünk elment belém. mindig este 6kor szedem be, most meg csak délután fél1kor tudtam csak beszedni. Meg van rá az esély hogy teherbe estem?
2010. okt. 9. 13:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
:) Nincs. 0%
2010. okt. 9. 13:12
 2/12 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne esély, kedves első? Még akkor sem 0%, ha rendesen szedi.

Amúgy a tájékoztatóban is benne van, hogy ha 12 óránál többet késel, akkor egy hét kiegészítő védekezés szükséges. Használnotok kellett volna gumit.

2010. okt. 9. 13:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Kedves második: miután valaki abbahagyja a tablettaszedést, még 3 hétig védett. A tablettamentes napokon is védett. Ne magyarázd már meg nekem, hogy abban a fél napban teherbeesett, mert röhögőgörcsöt kapok rögtön.
2010. okt. 9. 13:43
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Miért lenne védett még 3 hétig? Ne idegesíts már. Szted miért írják rá a tabira, hogy kiegészítő védekezés kell?

Ennyi erővel elég lenne minden harmadik napon szedni.

Tényleg előfordul egyébként, hogy vkinek sokáig meg sem jön tabiszedés után, de olyan is van, aki meg pont tabiszedés után esik könnyebben teherbe. Ennyit erről. Jó lenne, ha nem osztanád itt a hülyeséget, hogy 3 hétig még védett, mert NEM AZ!!!!

2010. okt. 9. 13:50
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Jólvan, legyél boldog az igazaddal, nem fárasztom magam, magyarázhatnám napestig, de érthetetlennek minek?
2010. okt. 9. 13:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyébként sem azt mondtam, hogy biztosan teherbe esett, hanem azt, hogy van esély rá. Jó lenne, ha nem forgatnád ki a szavaim.
2010. okt. 9. 13:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha olyan baromi okos vagy, akkor fejtsd ki a véleményed. De nem tudod semmivel, csak lehülyézed a másikat. Ha adsz vmi hivatalos forrást, amiben szerepel, hogy 3 hétig még védett a nő a tabiszedés után, akkor elfogadom. De akkor mutass vmit, ne csak a szád járjon.
2010. okt. 9. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne a 3 héttel foglalkozz, nem fogok most neked kutakodni a neten "bizonyiték" után. Nem 3 hete nem vette be, hanem csupán valamivel több, mint fél napja. Ha a tablettamentes napokon szeretkeznek és elmegy belé, akkor terhes lesz???!!! Az 7 nap. Ez meg 16 óra. A 3 hetet példának mondtam, nem ez a kérdés! Egyébként ha tudni szeretnéd, alkalomadtán kérdezz meg egy nőgyógyászt. Mert én is tőle tudom. Nem kéne szerintem paráztatni szerencsétlent. De amúgy meg haggggáááá mááá, menjél szedjél kavicsot!
2010. okt. 9. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyes nőgyógyászok szerint szünetben is csökken a védelem.

Meg akkor mondjuk alapból kisebb az esély a beágyazódásra, hisz leválik a nyálkahártya. De teljesen mindegy.

Képzeld, nem netről meg gyakori kérdésekről szoktam tájékozódni, hanem nőgyógyászt szoktam megkérdezni.

És nem azt mondtam, hogy 100% a teherbeesés, hiszen nyilván elég kevés az esély, de attól még gyengül a hatás.

Baromságot meg ne mondjál még példának se. Mert lesz olyan hülye, aki elhiszi, aztán csodálkozik, hogy teherbe esik.

2010. okt. 9. 14:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Oké még mindig nem tudom mit gondoljak :/
2010. okt. 9. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!