Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és milyen kotont vegyek?
17/f
szűz vagyok most lesz az első.
Gáz ha egy gyógyszertárba megyek és ott veszek?
Nagyon hülyén néznek majd rám? :D

Nem feltétlenül kell ott venned,lehet kapni máshol is pl.Tesco, Cora ,DM ,Rossmann...
De amúgy egyáltalán nem ciki óvszert venni.
Én a Durex óvszereket szeretem szerintem azok a legjobbak.
De Durexben csomó fajta van.
Egyébként meg tescoban nem fogok venni mert a gyógyszertár megbízhatóbb.
Durexbe nekem a kedvencem a sötétszürke dobozú amin sport autó képe van.Az olyan jó bordázott, a másik ami jó a lila dobozú az extra vékony ,a zöld dobozú az mentolos, olyan kellemes hűsítő és bizsergető érzésű.
De van egy olyan durex is aminek a dobozán egy fordulatszám mérő képe van,az azért jó mert az óvszerbe olyan anyag van ami késlelteti a férfi magömlését.A narancssárga az pedig gyümölcsös ízesítésű.

Hát igazából neked kell kitapasztalnod, hogy számodra melyik az ideális.
Nekem a durex nem jön be, mert nagyon szorít, és alig bírom felhúzni. Lifestyles-t használok. Azzal (állítólag) az a baj, hogy valakinél (elvétve persze) allergiás reakciókat válthat ki (pl viszketés). Nálam még nem volt ilyen probléma, úgyhogy tudom ajánlani.
A gyógyszertárban kapható standard koton a masculan. Erről eltérő vélemények vannak, valaki szerint rossz, másoknak bejön. Én nem nagyon használtam, így nem tudok nyilatkozni. Egyébként ez a legolcsóbb, de az nem jelent semmit.
Egyáltalán nem égő dolog gyógyszertárban óvszert vásárolni.
Egy idióta ex osztálytársam mondta egyszer, hogy ő direkt fennhangon, vigyorogva kérte ki, hogy a sok öreg irigykedjen, hogy megy szexelni, ők meg csak csak a szívgyógyszerükért jöttek. X-D
Egyébként javaslom, hogy bármelyik márkát veszed meg, előbb original-t vegyél, és gyakorolgasd otthon a felhúzását, hogy ne ott kelljen vele szenvedni először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!