Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 41éves túlsúlyos dohányzó nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

41éves túlsúlyos dohányzó nő vagyok. A párom 44éves szintén túlsúlyos dohányzó. Mennyi az esélye, hogy teherbe essek? A megszakítás módszer esetünkben elég lehet hogy ne legyen gyerek?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 5. 21:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Kétlem hogy sok esélyetek lenne
2023. ápr. 5. 22:33
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Vazektómia a párodnál szóba jöhet? Legjobb megoldás.
2023. ápr. 5. 22:34
 13/25 anonim ***** válasza:
97%
Ezt egy nőgyógyásszal kellene megbeszélned. Ha termékeny vagy, az esély megvan rá. De a termékenység nem csak testsúlytól és dohányzástól függ.
2023. ápr. 5. 23:01
 14/25 anonim válasza:
100%
Nem csak hormonális fogamzásgátlók vannak. Menj el nőgyógyászhoz és beszéld meg vele mik az opciók, ne a neten, ismeretlenektől kérj tanácsot.
2023. ápr. 5. 23:15
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

A dohány nagyon rombolja a férfi hímivarsejtek működését.

Ha nem szeretnétek semmi féle keppen gyereket kötesse el magát a férjed.

Vagy esetleg te el elkötettheted magad.

Ha hormont nem szedhetsz mint a 9es írta hormon mentes spirál, gyűrűt is tehetsz fel.

Ha kérdésed van írj nyugodtan

2023. ápr. 5. 23:25
 16/25 anonim ***** válasza:
Elég kicsi a teherbe esés esélye, ha időben kihúzza. Aktív szexuális életet élek 21évesen, és eddig sosem volt probléma és nem is lesz amég időben kihúzom. Aktus előtt érdemes pisilni egyet, valahol hallottam, hogy hasznos, ha nem akarunk teherbe esni
2023. ápr. 5. 23:33
 17/25 anonim ***** válasza:
Nagy. Pont a legrosszabb helyekre jön a legtöbb gyerek. Ez vmi murphy.
2023. ápr. 6. 06:50
 18/25 anonim ***** válasza:
40 felett már engedd el a dolgot
2023. ápr. 6. 08:18
 19/25 anonim ***** válasza:
40 felett szülnek a legtöbben.
2023. ápr. 6. 08:40
 20/25 A kérdező kommentje:
Utolsó 2komment egymást követően igazán jól mutat 🤣.Én erről nem hallottam, hogy 40felett szülnek a legtöbben. 🤔Éppen ellenkezőleg gondoltam. Persze az esély megvan rá. Latolgatom az eselyeket. De valószínűleg idővel strelizáltattatom magam. Nem volt és nem is szeretnék továbbra sem gyermeket. Sok jó gondolat jött. Mindet köszönöm. Nézem még hátha érkezik még hsz. :)
2023. ápr. 6. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!