Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szeretőtökkel vagytok, ti használtok gumit?
Figyelt kérdés
Én ragaszkodom hozzá. Ez gond?2023. márc. 13. 15:52
1/14 anonim válasza:
Nem. En mindig gumizom. Fene sem akar zabigyereket. Van mar ketto.
2/14 anonim válasza:
Soha nem használok, de nem is minden lyukba teszem bele.
3/14 anonim válasza:
Gusztustalanok vagytok. Hányni tudnék tőletek
4/14 anonim válasza:
A gumi alap. Csak a primitivek nem hasznslnak.
Meg is szabadulok attol,akinel kerdes,h hasznal-e gumit.
5/14 anonim válasza:
Nem, minden alkalommal felcsinálom
6/14 anonim válasza:
Mi sosem dugunk, nálunk csak orál van. Fura vagy nem, nekünk ez jön be. Szóval így nem használunk. 3 éve tart, heti 1 fix, de van amikor 3X is találkozunk.
7/14 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ez annyira nem tabu dolog, mint hittem. Félek, hogy emiatt elfordul tőlem, ha esetleg ragaszkodom a gumihoz, de nem akarok elkapni/hazavinni semmi sz.rt egy alkalom miatt.
2023. márc. 13. 18:40
8/14 anonim válasza:
A szerető nem egyalkalmas te észlény!
9/14 anonim válasza:
Gumiba egyáltalán el lehet élvezni? Emlékeim szerint nagyjából semmit sem érezni benne, az orgazmus meg olyan, hogy kb. annyi nagyjából most jön valami. Talán. Egy jó orál kézimunkával 10 pontos élvezet, addig gumiban talán alulról súrolja az 1-et. Én sem dugnék a szeretőmmel gumi nélkül mert para a gyerek meg a betegségek. Mivel gumiban meg nem érezni semmit, ezért nincs szeretőm. Felesleges kockáztatni egy olyan dologért, aminek az élvezeti faktora nulla.
10/14 anonim válasza:
Nem. Gyógyszert szedek, így nincs rá szükség.
És mivel nem alkalmi, így a bizalom is megvan, hogy nem fertőzzük le egymást. Ezért szükségtelen a gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!