Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
15éves vagyok és multhéten lefeküdtem barátommal. védekeztünk és semmi baleset sem történt utána még le is zuhanyoztam. rá 1 hétre vagyis megkellett volna hogy jönnie a menzeszemnek de nem jött meg. utána 3nappal később nagyon görcsölt a hasam és hányingerem van de hányni egyszer se hánytam. ez a rosszul lét már 2napja így van. nemtudom mitörténikvelem és nagyon félek. Lehet hogy terhes vagyok??nagyon ideges vagyok és ha a terhességre gondolog már félek és görcsöl a hasam. Mitörténik velem???2010. okt. 6. 16:06
1/11 gratis30 

válasza:

Kukkantsd meg a többi ilyen kérdést naponta vagy 10-en teszik fel ugyanezt! Vagy egysezrűen lehet, hogy kéne csinálni egy tesztet?
2/11 anonim 

válasza:

ne idegeskedj mert azért is késhet a menzeszed nekem volt ijen sokszor...pár nap mulva megfog jönni ne izgulj
3/11 A kérdező kommentje:
biztoooss?? :S tesztet? :S még azt is félek venni :S nemtdom miért de nagyon ideges vagyok ettől :S ameddig nem jön meg csak arra tudok gondolni hogy jesszus mivan ha terhes vagyok??:S már szét stresszelem az agyam :S :S :((
2010. okt. 6. 17:28
4/11 anonim 

válasza:

Félsz venni? Hm,nézzük.Ha terhes vagy,attól nem fog elmenni,hogy nem mersz szembe nézni vele.Jobb tudni a biztos rosszat,mint ezt a bizonytalanságot,ahol rémeket látsz.A szex azzal jár,hogy az ember vállalja a következményeket is.Például terhességi teszt vásárlása.A kedves párod is megveheti,hisz gondolom őt is szétveti az ideg.DM-ben,Rossmanben is lehet kapni,nem kell feltétlenül gyógyszertárba menni.
5/11 A kérdező kommentje:
hát igen :S de még várnék vele :S mert rendesen védekeztünk és még a gumi is biztos hogy nem szakadhatott el... remélem érted. :S :) csak félek :S nemtudom miért :S mert most görcsöl a hasam.... de 1és fél hee voltam együtt a barátommal :S és tegnap kezdett hajnali 1kor rosszul éreztem magam :S és alig aludtam :S és aztán így egésznap nem tudtam enni semmit se :S megienek. Ma 1 fokkal jobban vagyok :S de ha belegondolok h mivan ha terhes vagyok görcsölni kezd a hasam :S már nem annyira fáj mint tegnap :S de azért még mindig :S :(( ha jövöhéten se jön meg akkor elmegyek a dmbe venni tetsztet... de még 2napot késett eddig.. ikertesómnak multkor 9napot késett... nekem ma van a 29.edik nap h nem jött meg.. álltba 27nap után jön meg... addig átlagos ha 35nap kb mikor megjön nem,?? :S
2010. okt. 6. 17:44
6/11 anonim 

válasza:

amugy ha megjön az se garancia arra hogy nem vagy terhes;) ismerek ilyet.. sajnos már nem tudta elvetetni.
7/11 anonim 

válasza:

amugy meg ha nem szaakdt ki a gumi akkor mit parázol?nemkéne... ha meg az első alkalom volt neked akkor ez megeshet hogy késik. De amig nem nyugodsz meg nem fog megjönni
8/11 A kérdező kommentje:
ez volt az első... am nem szakadt ki...
2010. okt. 6. 18:11
9/11 anonim 

válasza:

Olyan érzésem van,hogy te szereted sajnáltatni magad.Nem tudtam enni,nem tudtam aludni,görcsöl a hasam....stb.Jó lesz,ha felfogod,hogy minden aktus kockázattal jár.Tehetsz ellene,hogy normálisan védekezel,de a terhesség lehetősége mindig fenn áll.Ha ezt nem vagy képes normális keretek között kezelni,akkor inkább ne szexelj.A vérzésed a stressztől is késhet,de amig nem menstruálsz nem fogsz megnyugodni.Vagyis ez egy ördögi kör,amiből csak te tudsz kilépni.Nyugodj meg és ha letelt a két hét tesztelj.Semmi mást nem tehetsz ebben a helyzetben,az idegeskedés nem használ,sőt cswak meghosszabítja a kínlódásodat.
10/11 anonim válasza:
a védekezés gumival vagy megszakítással történt? ha gumival védekeztetek nem kell aggódnod (lehet hogy az idegesség miatt nem jött meg!) a hányinger rosszullét még nem jelentkezne ha terhes lennél + beképzelheted (állterhesség! én is voltam ilyen szituációban, elhiteted magaddal hogy terhes vagy és a szervezeted emiatt reagál így) ne félj nem lesz gond...vetess vmelyik barátnőddel tesztet. Attól nem kell aggódni...
szerintem nincsbaj:) nyugi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!