Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Pár napja lefeküdtem a barátommal, és legelőször fordult elő hogy kilyukadt a gumi.. De a barátom nem ment el... csak kb 5perccel utána, de akkor már nem szeretkeztünk.. L Tegnap is furcsa fejfájást(amit inkább a homlokomnál éreztem) és enyhe hányingert és szédülést. De nem hánytam egyszer sem. Lehetek terhes?? Vagy ez lehet front is??2010. okt. 6. 13:12
1/5 anonim 

válasza:

Pici esély van rá, de nem sok. Hányinger szédülés, fejfájás - ha a terhesség az oka, akkor az csak aktus után hetekkel jelentkezik, ilyenkor még nincs kapcsolat az anya szervezete és a megtermékenyült petesejt között, se hcg nincs, ami a tüneteket okozza, úgyhogy ne kpzlej be magadnak terhestüneteket, mert nem lehetnek azok. Valószínű ez a bolond idő, nekem is napok óta nyom a fejem, a vérnyomásom is fölment.
2/5 Vuuuk 

válasza:

nagyon is lehetsz! Az előváladék/előondó is tartalmaz életképes spermát.
Ha rám hallgatsz minnél hamarabb dokihoz mész, vagy ha még benne vagy a 72 órában (gumiszakadás óta) akkor gyorsan esemény utániért irány a háziorvos kapsz receptet és nyomás a patika...
Ha több mint 3 napja volt, akkor meg nőgyógyász!
3/5 anonim válasza:
nem mondom hogy lehetetlen de nem sok rá az esély hogy teherbe ess az "előondó-tól" rengetegen "védekeznek" a megszakítás módszerrel és nekik se lett eddig még bajuk. a terhességet be is képzelheted ezért érezheted úgy hogy hányingered van stb...tesztet viszont csinálj ha nem tudsz megnyugodni, de szerintem nincs baj :)
4/5 anonim 

válasza:

Terhessegi tunet nem jelentkeik ilyen hamar. Bebeszeled magadnak es attol van. Nem hinnem, hogy terhesseg lenne
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Már sokkal jobban vagyok próbáltam megnyugodni,és már semmi gond nincs:)
2010. okt. 9. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!