Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészségügyi dolgokban jártasak, szerintetek helyesen cselekedtem? Mik az esélyeim a terhességre?
Szóval 17, majdnem 18 éves vagyok, és nemrég szeretkezés közben elszakadt az óvszerünk (lifeStyle). De ezt csak 5-6 húzás után (pár mp) vettük észre. A barátom előváladéka belém kerülhtetett. Próbáltam nem megijedni, ám 48 órára az eset után vettem be egy esemény utáni tablettát (Escapelle). Sajnos szerintem a szex után 2-3 nappal volt ovulációm. Ugyebár akkor még arra két hétre kell megjönnie. Nem tudom, hogy a tabletta hatott-e? Egyáltalán mi igaz az előváladék mítoszból? Orvosira készülök, és sok olyasmit olvastam nővérem (orvosira jár ő is) könyveiben, hogy az előváladék csak akkor tartalmaz spermiumokat, ha előtte nem sokkal ejakulált a férfi. A barátom előtte kb 1 nappal (vagy több) ejakulált (akkor is együtt voltnk de minden rendben zajlott). És tényleg nem hiszem, hogy nagy mennyiségű előváladék jutott belém. Itt mégis olvasgatok mindenféle (ki tudja igaz-e??) hozzászólásokat az oldalon, hogy "a barátnőm öccsének az unokahúga így fogant éppen", stb. Tudom, hogy a megszakításos közösülésnek is ez az egyik veszélye, hogy az előváladék bejut, de eddig úgy tudtam, ez csak egy előtte nemrég bekövetkezett ejakuláció miatt lehetséges.
Ha mégis terhes lennék, a tabletta hatóanyagától is félek, vajon használ-e? Ismeri-e valaki az Escapelle hatásait? Olvastam a 84%-ról, s hogy a beágyazódás ha megtörtént, nem hat. Nővérem szerint a beágyazódás kb minimum 3 nap múlva kezdődik el, inkább több.
Nagyon félek, légyszi nyugtassatok meg! :( És a "hülye felelőtlen vagy" stílusú válaszoktól kíméljetek! Köszönöm.
Nyugi. Bár van az előváladékban sperma, de elég kevés, és ha még esemény utánit is vettél be, akkor 0% az esélyed a terhességre.
Egyébként igen, a mi gyerekünk is a megszakításos módszer mellett fogant, de mi amúgy sem bántuk, ha becsúszik a gyerek. De néhány másodperctől és ráadásul esemény utánival erre nincs esély.
Mellesleg a Lifestyles már nekünk is többször szakadt, váltottunk is Durexre(mostanában a Rossmanosra).
Hát ez lehet nem lesz számodra megnyugtató, de itt az élő bizonyíték, mert én is előváladéktól estem teherbe, és itt a 27hetes pocaklakó a hasamban.Szóval ilyen létezik.
De megnyugtatás képp, ha nem élvezett beléd, csak előváladék+utána tabletta, akkor egész nyugodtan megnyugodhatsz, mert így kb 0,1% az esélye a teherbe esésnek
Köszi a válaszokat! Próbálok megnyugodni.
Mikor teszteljek?
(Amúgy a megszakításos módszer nemcsak az előváladék miatt veszélyes (ha amiatt tényleg olyan veszélyes egyáltalán), hanem pl orgazmushoz közelítve első igazi ondóból álló spriccek jöhetnek már, vagy simán nem időben száll ki a pasi és még lehet h ő se érzi stb.)
Kedves lány!
Nagyon is jól tudod, végre egy tájékozott 18 éves aki nem ragad le annál, mikor itt a 13 éves lányok osszák az észt, hogy mi van az előváladékban...
"és sok olyasmit olvastam nővérem (orvosira jár ő is) könyveiben, hogy az előváladék csak akkor tartalmaz spermiumokat, ha előtte nem sokkal ejakulált a férfi. "
Akkor nyilván azt is tudod, hogy a Cowper mirigy termeli az előváladékot, a spermiumokat pedig a here. Előveszed az anatómia tankönyvet és látod, hogy a kettőnek a közös csatlakozása a hugycső. És a tévhiedelemmel ellentétben az előváladék szerepe NEM csupán a könyebb behatolás, hanem a hugycső megtisztítása a vizelettől, mivel a vizelet károsítja a spermiumot.
Tehát ha a párod az utolsó ejakulációja és a sex között vizelt akkor gyk. 0 az esélye annak, hogy a hugycsőben életképes spermium van. 24 óra után plána, mivel nyilván azóta 3-4 alkalommal is vizelt.
Azt is nagyon jól tudod, hogy orgazmus előtt már NEM előváladék jön a férfiakból, hanem spermiumcseppek.
Mindjárt előjön még 10-15 IQ light egyed (nagyjuk 10-15 körüli, meg egy-kettő aki isten tudja hogyan elérte a felnőttkort...) és megmondják a frankót, hogy márpedig ők, a szomszédjuk, a nagynénjük, a falubéli Rozi néni és a másodunokatestvérének a szomszédja is bizony így esett teherbe. Véletlen sem attól, hogy a pasi későn húzta ki a farkát és nem vallotta be... áááá dehogy.
Higyj az anatómia könyvnek, ne a lökötteknek akik péniszt még csak előben láttak, de hogy hogyan működik arról gőzük sincsen...
Utolsó:
Gyagya, amit így elkaphatna azt már régen elkapta volna csóktól vagy orális sextől....
Bízom a páromban, nem hiszem, hogy nemi betegsége volna, bár sose tudhatjuk...
Köszönöm mindenki válaszait, persze további válaszok is jöhetnek. Kérdés: az orgazmus előtt kb hány perccel kezd el igazi ondó "szivárogni"? a barátom olyan maximum 10-15 perccel utána ment el (új gumiban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!