Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni? Vagy nem lehet baj?
Figyelt kérdés
Augusztus óta szedem a cypromix nevű tablettát. Szeptemberben viszont nem tartottam be az egy hetes gyógyszerszünetet (kb. 4-5 napot jelent ez), mert a vérzésem első napját szerettem volna áttenni hétfőre. Tudtommal amint elfogy a gyógyszer, a 2. napra vérzésnek kellene "jelentkeznie". Nos szombaton hagytam abba a gyógyszert, akárhogy is számolom, már meg kellett volna jönnie. De ha az utolsó vérzéstől számolom, akkor ma van a 28. napja. Kicsit félek, mert a párommal a 2. levél megkezdése után (3-4 bogyó) szeretkeztünk és el is ment bennem. A gyógyszert mindig beszedtem, sosem felejtettem el.2010. okt. 6. 12:03
1/1 anonim válasza:
Ezt most nem értem. Mit jelent pontosan, hogy nem tartottad be az egy hetes szünetet?
Mennyi napot kellett volna kihagyni, és te mennyit hagytál ki?
Mert ha többet, akkor lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!