Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye, hogy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés

menstruáció után 1 héttel szexeltem a párommal,gyors menet volt 5 percig tartott,és megszakításos módszert alkalmaztuk.

A ciklusom általában 29-35 napos.

2010. okt. 5. 20:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
50% vagy igen vagy nem, ez van
2010. okt. 5. 20:47
 2/16 anonim ***** válasza:
34%
50-50
2010. okt. 5. 20:50
 3/16 anonim ***** válasza:
34%
elég nagy az esélye, de nem kizárt hogy mégsem
2010. okt. 5. 20:50
 4/16 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem látok rá nagy esélyt
2010. okt. 5. 20:57
 5/16 anonim ***** válasza:

Akkor számolj.A ciklus a mensi első napján kezdődik.Kb. 5 napig tart.Ha utána egy héttel voltatok együtt az a 12.nap.A spermiumok elélnek 3-5 napig is.Vagyis kb. a 18.napig.Ez még egy 30 napos ciklusnál is több,mint a fele.Vagyis félidő,a legtermékenyebb időszak.Erre jön rá az a kockázat,hogy peteérés bármikor lehet,nem csak félidőben.

Ha te azzal nyugtatod magad,hogy kicsi az esély,az a te bajod.Mindenesetre ha ezzel játszol megégetheted magad!Teljesen mindegy teherbeesés szempontjából,hogy 2 órás volt az aktus vagy 5 perces.Persze minőségi szempontból nem mindegy.Ha már terhes leszel legalább egy normális szeretkezés után,de ilyen durr bele,aztán már vége is.Elég lohasztó.

2010. okt. 5. 21:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Annyit megjegyeznék, hogy a spermiumok 24óráig életképesek, a petesejt petig 48óráig megtermékenyíthető. A kettő együtt 72óra effektív megtemékenyítési idő.

Ha ez alatt történt az akus lehet terhesség,de ha megszakításos módszerrel csináltátok..hát nem sok az esélye.

De legközelebb védekezz rendesen!

2010. okt. 5. 21:15
 7/16 anonim ***** válasza:
52%

meg szánalmas is..

és ha azt várod, hogy itt nyugtassunk meg, hogy nem, akkor rossz helyen jársz.

ha azt gondolod, hogy nem, akkor ne írd ki.

tudjuk, hogy 100%-os védelem csak a szexmentes élet, de még mindig jobb a 99%-al boldogan SZERETKEZNI, mint 5perces menetekben letudni, mint a "kötelező" dolgokat.

2. voltam...

2010. okt. 5. 21:17
 8/16 anonim ***** válasza:
A spermiumok életképessége 3 nap (72 óra),szélsőséges esetben több is lehet.A petéé pedig 24-48 óra.
2010. okt. 5. 21:25
 9/16 A kérdező kommentje:
mult hét szerdán jött meg,azért írtam,hogy 1 héttel utánna történt a dolog,még most is megvan 1 kicsit,és ma történt a szex is.
2010. okt. 5. 21:53
 10/16 anonim ***** válasza:
A ciklusod 6. napján nem sok esély van terhességre, pláne megszakítással. Én nem aggódnék, de az én vagyok, ti használjatok gumit legközelebb.
2010. okt. 5. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!