Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges, hogy szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy szex közben lecsúszik az óvszer?

Figyelt kérdés
Holnap tervezem elveszíteni a szüzességem, de picit aggódom amiatt, hogy mi lesz, ha lecsúszik a gumi, amikor kihúznám a lányból. Előfordulhat ilyen, vagy ne aggódjak?

2023. febr. 28. 09:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lecsúszhat.

Aktus közben nem fog, de a végén kihúzásnál azért fogd meg a biztonság kedvéért

2023. febr. 28. 09:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen.
2023. febr. 28. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritkán szex közben is le tud jönni, velem kb. 1x volt ilyen. De ez nem jellemző.

Amikor húzd ki a legegyszerűbb lenyúlni, hozzáfogni a gumit a farkadhoz és úgy kihúzni, akkor nem lesz baj. Mindig így vettem ki. Nem atomfizika ez.

2023. febr. 28. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat, főleg ha túl nagy a méret, vagy ha nem tekered végig.

Sz'val:

- megfelelő méret;

- tekerd le teljesen a tövéig;

- kihúzásnál fogd meg a peremét és úgy vedd ki;

- pro tipp: csúcstámadás előtt vedd ki egy pillanatra és gyorsan nézd meg megvan-e a gumi (egy pillanat az egész, nem töröd meg a ritmust);

- tipp2: vegyél egy olcsóbb típust és próbáld ki otthon "hogy működik" (kinyitni, felvenni) ne akkor csodálkozz rá először amikor már éles akció van, akkora már flottul menjen!

2023. febr. 28. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A végén lecsúzhat mikor elernyed
2023. márc. 1. 07:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Száz százalékos biztonság nincsen. Nekem le még nem csúszott de volt, hogy elszakadt. Nagyon szűk volt a csaj, de lehet hogy totál más oka volt. Vele nem is egyszer fordult elő, aztán elkezdett tablettát szedni inkább.
2023. márc. 1. 16:17
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Legkésőbb 12 évesen megtanítják, hogy bizony meg kell fogni amikor kihúzod.
2023. márc. 4. 22:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem sosem tanítottak ilyet, kedves utolsó, nem mindenhol mondják el.
2023. márc. 5. 01:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor pedig csomagolásnak, vagy más útmutatónak kéne tartalmaznia.
2023. márc. 5. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!