Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segitenétek? Hogy is van ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitenétek? Hogy is van ez akkor?

Figyelt kérdés
tehát Szept. 19-én kezdtem el szedni a lindynette fogamzás gátlót. még 4 szem van (ma már szedtem be, tehát holnaptól kezdve 4 szem) ugye ha beszedem az utolsó szemet is, onnantól kezdve 1 hét szünet. és az lenne a kérdés, hogy ha abba hagyom, tehát beszedem az utolsó szemet, rá másnap egyből meg kell jönnie? mert mióta szedem, állandó jelleggel van pecsételő vérzésem, sőt...ma már görcsölök is és több vér van mint amikor csak pecsételő vérzés van...normális ez szerintetek? légyszíves ne oktassatok ki, hanem normális válaszokat írjatok. köszönöm
2010. okt. 5. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
normális. nálam is ez volt az első hónapban. nem egyből másnap fog megjönni, hanem a 7 napos szünetben. észre fogod venni, mert kicsit erősebb, mint a köztes/pecsételő vérzés.
2010. okt. 5. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:
oké :) akkor kicsit megnyugodtam :) és köv. hónapban már normálisan lesz? tehát nem fogok pecsételni?? és hgy ha mér tart az 1 hetes szünet utolsó napján is, akkor is kezdjem el szedni a gyógyszert? tehát a 8 napon?
2010. okt. 5. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:

az első pár hónapban normális. ha később is tart akkor doki, gyógyszerváltás. igen, kezdd el szedni a 8. napon.

nekem pl az első két hónap végén volt köztes vérzésem, a harmadikban nem volt, a negyedikben megint volt. nekem le kellett váltanom.

2010. okt. 5. 19:07
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat :) sokat segitettél :)
2010. okt. 5. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Általában a 3-5. napon jön meg.
2010. okt. 5. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!