Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet megtudni, hogy melyik gyógyszer befolyásolja a fogamzásgátló hatását?
Tudom az antibiotikum igen, de a sima fájdalomcsillapítók is? Mert nem tér ki konkrétan erre a tájékoztató.
Köszönöm ha válaszol valaki. Sajnos ma már nem tudom elérni a háziorvosom.
Általános szabály: a felszívódást befolyásoló készítmények, de a fogamzásgátlód betegtájékoztatóján is van egy rövid lista, illetve az alkalmazott készítmények is kitérnek többnyire erre.
A sima fájdalomcsillapítónak nincs ilyen hatása. Ezzel együtt az #1-es tanácsát fogadnám meg ha bizonytalan vagy.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Sima fájdalomcsillapítóval eddig nekem sem volt gondom. Viszont a torokfertőtlenítő bizonytalanított el. A gyógyszertárban is elfelejtettem megkérdezni. :(
Megfázhattam. A fejem fáj nagyon, amire fájdalomcsillapítót vettem be. Illetve a torkomra a fertőtlenítő sprayt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!