Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedtek fogamzásgátlót?
A korábbinak volt mellékhatása, amire most váltottam annak nincs (direkt nem írom le melyik, mert eltérő kinek-kinek mi válik be, az egyik barátnőmnél pont fordítva volt arról váltott az én korábbimra amit most szedek).
Az ok, túl erős volt a mensi, azóta megszűntek a fájdalmas görcsök.
Igen, már sok éve szedem.
Két oka volt, az egyik az elviselhetetlen menstruációs göcseim, a másik értelem szerűen a védekezés.
Nem féltem az egészségem. A mai fogamzásgátlók már egyáltalán nem olyanok, mint régebben, sokan nulla tudással démonizálják. Illetve járok rendszeresen nőgyógyászhoz, és rutin vizsgálatokra, mint pl a labor.
Nincs mellékhatása, nem is volt eddig. Az első amit szedtem, annak volt, így alaposabb orvossal irattam fel a jelenlegit, ami nagyon jól működik.
Szedtem,de soha többet.
Tönkretett mind testileg,mind szellemileg..a mai napig próbálom rendbe tenni amit elrontott a gyógyszer.
A libidómon azóta is dolgozom..
Szedek, endometriózis miatt. Én se szedtem 32 koromig, mindig jobb, ha nem kell gyógyszer, de most fontosabb, hogy ez a betegség ne okozzon komolyabb tüneteket. Úgy egy jó 3 hónap volt, míg beállt (korábban véreztem mellette), de azóta semmi. Az első pár hétben volt enyhe mellékhatás: gyengeség, fura szédülés, de ennyi.
Amióta beállt, semmilyen mellékhatása nincs. Nem menstruálok, nincsenek görcseim és egyéb premenstruációs tüneteim sem. Nagynéném nőgyógyász, ő ajálotta ezt, pár ezer esete volt már a praxisban, de elenyésző, akinél komolyabb mellékhatást okozott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!