Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érintkeztem a spermámmal, és kb. 15percrnyi ruhán keresztül fogdosás simogatás után ujjaztam a barátnőm. Lehet ebből terhesség?
Figyelt kérdés
A lány kiverte nekem. Aztán én is nagyon picit hozzáértem, de tényleg minimálisan. Meg is száradt a kezemen. Összebújtunk dörgölőztünk, simogattam ruhán keresztül aztán benyúltam. Max 5 centire ment be az ujjam, és többnyire nem is voltam benne, inkább csak körülötte csináltam, csiklónál ajkaknál meg ilyenek. 1 napja történt. Lehet ebből komoly dolog?2023. jan. 29. 23:16
1/8 anonim válasza:
Komoly kapcsolat az lehet belőle persze.
3/8 anonim válasza:
Komoly kapcsolat lehet belőle, de terhesség kizárt. A spermiumsejtnek közvetlenül a méhszáj közelébe kell kerülnie, 5 cm "kívülről számolva" meg még jóval arrébb van.
5/8 anonim válasza:
Hát ha ebből gyerek lesz, akkor életrevaló egy poronty lesz, az biztos.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem, kb mint nyerni a lottón, annyi esélye van hogy teherbe esik
7/8 anonim válasza:
#6 *bro bejelenti, hogy pont tegnap nyert a lottón*
8/8 anonim válasza:
Kicsi az esélye, de nem 0. Ha késik a menstruáció, mindenképpen érdemes csinálni egy terhességi tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!