Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mirena pro és kontra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mirena pro és kontra?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok. Nagyon hezitálok, hogy felrakassam-e.
2010. okt. 3. 20:34
 1/4 anonim válasza:
34%
Anyukám úgy lett terhes, hogy spirál volt neki feltéve. :(
2010. okt. 3. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:

én most 09.21én rakattam fel,közel 4hónappal a 2.szülésem után.nem menstruálva(bár már napokkal előtte is éreztem,hogy fájdogál a hasam mint mensi előtt)azóta 09.27én megjött és meg is van még.a hasam is fájdogál,néha elég erősen.de szoptatok,és ezt láttam a legjobb módszernek.

nálam az volt a döntő,hogy nem kell gumival védekezni,mert mióta szültem(2.szor)egyszerűen nem viselem el a gumit :-(.Gyógyszert meg nem akarok szedni,és ha tényleg beválik,hosszú távon nagyon olcsó.

remélem nem fogok 4-6hétig vérezgetni,mint ahogy a tájékoztatóban írják "mellékhatásként"

ja és anno én is spirál mellett fogantam meg :-) de ez TÖBB mint egy hagyományos spirál.

2010. okt. 3. 21:38
 3/4 anonim válasza:
Egyébként a második válaszolóhoz annyit hozzáfűznék, hogy én is utálom a gumit, gyógyszert én sem akartam szedni szoptatás alatt, így méhen belüli spermicid kúpot vagy tablettát használtunk. Az is tök jó ám, és többfajta létezik. Pont annyira véd, mint bármelyik gyógyszer vagy spirál vagy bármilyen méhen belüli eszköz.
2010. okt. 3. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
1.nek üzenem, hogy ezzel biztos nem lett terhes, mert ez nagyon új. Nem kéne keverni a dolgokat, ez igazából nem spirál, hanem méhen belüli hormonleadó rendszer. Csak pár éve van forgalomban.
2010. nov. 10. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!