Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló pro és kontra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló pro és kontra?

Figyelt kérdés

hallottam róla sok jót: eltűnnek a pattanások, nő a mell..stb..mik vannak még, és mik az ellenérvek pl lehet tőle hízni?

sajnos nem vok valami nőies ezen segítene a tabi, és érdemes-e szedni, ha sexelni valószínű még nem fogok?

2011. okt. 14. 00:25
 1/6 A kérdező kommentje:
annyit hozzá hogy 21/ N
2011. okt. 14. 00:26
 2/6 anonim ***** válasza:

1. Körülbelül 6000x fel van téve ide ez a kérdés. Ugyan azokat a válaszokat fogod kapni. Ha utána néztél volna már tudnád az ilyen alap kérdésekre a választ.

2.Így most nem fogok oldalakat írni, csak a lényeget.

,,eltűnnek a pattanások, nő a mell..stb"

Nem mindenkinél.

,,lehet tőle hízni?"

A hízás olyan mellékhatása a fogamzásgátlónak ami esetén azonnal vissza kell menni mert nem jó számodra a gyógyszer. Ergó át kell váltani másikra.

,,sajnos nem vok valami nőies ezen segítene a tabi, és érdemes-e szedni, ha sexelni valószínű még nem fogok?"

Nem, hülyeség szedni ha nem szexelsz. Van akinek felírják h beállítsák a menszeszt, de ezen felül nem érdemes szedni, elég veszélyes ez ahhoz.

Arra szedj fogamzásgátlót amire való, nem ettől fogsz nőiesedni.

22N

2011. okt. 14. 00:48
 3/6 A kérdező kommentje:
gondoltam a női hormontól nyilván nőiesedek...hamár én nem termelek annyit, azért köszönöm a választ, keresgélni most nincs erőm így hajnaltájt.
2011. okt. 14. 01:17
 4/6 anonim ***** válasza:

amíg nem szexelsz addig ne szedd,feleslegesen avatkoznál bele a szervezetedbe.

tényleg nem általános,hogy nőne a mell vagy bőr szebb lenne.

nálam ezek nem is voltak,a menzim viszont erősebb lett jóval.

nőiesedni máshogy is lehet.

(torna,tánc,smink stb stb)

2011. okt. 14. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem pl rosaceás lett az arcom és narancsbőrös a fenekem(rombolja az érfalakat) tőle. A mellem valóban nőtt egy kicsit, de nem feltűnően.
2011. okt. 14. 21:44
 6/6 A kérdező kommentje:

utolsó előtti: ezt máshogy nem lehet csak plasztikai műtéttel, vagy méregdrága kozmetikumokkal...

utolsó: köszönöm

2011. okt. 15. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!