Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az új Durex Pleasuremax Warning óvszer?
Figyelt kérdés
Kinek hogy jött be?Egy próbát megér?2008. dec. 27. 00:16
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
A síkosítója hatására kellemes melegséget fogsz érezni, bár én nem voltam oda érte =)
3/6 anonim válasza:
Szerintem meg eleve szar a DUREX, nekem pl. állandóan lecsúszott, de nem azért, mert kicsi a farkam, hanem mert egy hulladék. Érdekes, a Lifestyles nem csúszik le. Továbbá vannak már ilyen jellegű síkosítók is, ami ilyen mentolosakármilyenes és melegséges érzést biztosít, szerintem inkább vegyél abból. Drága, de kiszerelésben is jóval nagyobb.
4/6 anonim válasza:
Igazából kellemes érzés a használata. És mondjuk nekem soha nem csúszik le a Durex úgyhogy lehet mégis a mérettel van ott a gond az előttem szólónál.
5/6 anonim válasza:
Nekem se volt még soha problémám egyik pasinál se a Durexszel... Ezzel a síkosítóval viszont igen. Nekem az ígért kellemes meleg érzés átalakult, kellemetlen, csípő érzéssé. Elviekben arra szolgál, hogy a vérellátást serkenti, na nekem túl jól sikerült, vagy nem tudom, de nem voltam túlságosan oda érte... :S
6/6 anonim válasza:
Durax a legfaszább! Lifestyle is jó, Rakó.... na arról inkább ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!