Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok nekem olcsó óvszert? Hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Gyógyszert szedek, csak azért kéne, hogy az "anyag" belekerüljön a végén...:)2010. okt. 2. 21:48
2/11 anonim válasza:
akkor megszakítás... vagy szeresd a párod összes porcikáját, szal az ondóját is..
4/11 anonim válasza:
Melyhutotasak. 50 db 85 Ft-ba kerul. Hozza a befottes gumi 50 db 25 Ft.
5/11 Moszuke válasza:
minek 50db? csak ki kell mosni és jó az legközelebb is
6/11 anonim válasza:
Mer egyesevel nem arulnak melyhutotasakot.
De ha lenyelne, az ingyen lenne!
8/11 anonim válasza:
Rako ami olcsó és jó, mondjuk ha csak anyagmegtartásra kell és az se baj ha néha kiszakad, akkor végignézed a tescoban vagy akárhol a polcokat és ami a legolcsóbb megveszed, nagyáruházakban szokott lenni teljesen noname gumi, csak allergiás ne legyél rá.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó:)
amúgy nem undorodom tőle, csak soha nem tudom rendesen megtörölni és még órák múlva is érzem, hogy folyik ki... szóval csak ez zavar.
2010. okt. 3. 13:17
10/11 artifact válasza:
Ha olcso ovszert hasznaltok valoszinuleg meg kevesebbet fog a parod erezni,en ugy vagyok vele, hogyha szeretem a parom akkor ez nem zavar, mert ovszerrel neki is kisebb az elvezet...
En is szedtem sokaig es nekem nem jelentett problemat, sajnos ez hozza tartozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!