Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlòtòl mellnövekedès/fájdalom?
Figyelt kérdés
Lassan 2 ève szedem, 2 èves múlt a fiam. Softinelle, Magyarországon nem tudom milyen nèv alatt fut, talán Corenelle? Eleinte olyan "üreseknek" èreztem a melleim, kicsit lògòsabbak is lettek, nem tetszettek, pedig 7 hònapig szoptattam csak. Mára megváltoztak, szebbek lettek, teltebbek. Tavaly voltam rákszűrèsen a nògyògyászomnál, aki elküldött mell UH-ra is. Rengeteg tejmirigyem van a doki szerint, az durranhat be a ciklusom alatt, de minden rendben. Most ismèt voltam rakszűrèsen, újra küld a dokim mell UH-ra is, mert ismèteltem elpanaszoltam, hogy fájnak elèg rendesen olykor, mèg ha hason fekszem is. Most ia melltartò nèlkül vagyok. Nagyobbak is, igaz hìztam 1,5-kgt. Vèrzèsem is volt, nem vagyok terhes, de teljesen akkorák, úgy fájnak, mint akkor, mikor az voltam, csak mèg nem tudtam. Okozhatja -e ezt 2 èv elteltèvel is a bogyò, a hormon, ami benne van? Valahol azt olvastam, a bogyò elhiteti a testemmel, hogy terhes vagyok. Ezèrt lenne ez? Kissè már kellemetlen is ès már parázok is nehogy gond legyen. Bár kètlem, hogy mind a 2 mellemben gáz lenne egyszerre. Csomò sincs benne. Èrdemes lenne márkát váltani vagy spirált rakatnom? Köszi, ha válaszolsz..2023. jan. 8. 20:32
1/1 anonim válasza:
Igen, ugyanez volt az exemnél a tablettától, neki a combja is fájt tőle (másik termék volt, már nem tudom a nevét, de az általad említettek). A dokival kell beszélned alternatív bogyóról vagy más megoldásokról, illetve másodvéleményt is érdemes lehet kérni másik dokitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!