Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhessé vagy késés vagy...

Terhessé vagy késés vagy vérzés kimaradás? Továbbiak lenn..

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, hogy senki nem lát a másikba, nem is erre vágyom, pusztán csak tapasztalatra, hogy volt e valaki így vagy hasonló helyzetben....

augusztus végével hagytam abba a fogamzásgátlót amit (1,5 évig szedtem) ezt követően szeptember 28-án 24 napra meg is jött a menstruációm.... na már most ha ehhez nézem most 21-én kellett volna megjönnie ...de egyenlőre semmi, (negatív terhességi teszt a mai reggelen) Nincs is ezzel probléma de most hét eleje óta alhasi feszülés mindjárt megjön érzés, nagyon erős mellfeszülés, fájdalom ezek csakis kizárólag reggeli órákban inkább csak ébredést követően plusz hőhullámok a nap bármelyik részében..

szerintetek kimaradt vérzés a gyógyszer utóhatásaként vagy baba csak még nem mutatható vagy éppen csak később jönne meg!Volt valaki így ?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2020. okt. 24. 07:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább arra tippelnék, hogy a gyógyszer kicsit felborította a hormonháztartásod és ezért nem jött még meg, persze az sincs kizárva, hogy később volt peteérésed és terhes vagy, ha még pár nap múlva se jön meg, akkor mindenkép tesztelj újra.
2020. okt. 24. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még bármi lehet.

Leirom a saját sztorim.

Én majdnem 9 év után hagytam abba a fogamzásgátlót júniusban. Következő hónapban 26 napra rendesen meg is jött, viszont azt követően kicsit megzavarodott. Legközelebb 30 napra rá jött meg és majdnem 9 napig tartott. Tehát nem biztos hogy teljesen helyreállt attól hogy első hónapban időben jött. Viszont a jó hír hogy én is azért nem tudok további tapasztalatokat írni, mert következő hónapban össze is jött a baba.

Csinálj 3 nap múlva reggel egy 10-es erősségű tesztet, annak már mutatnia kell, ha később volt ovud akkor is.

Drukkolok Neked! Írj majd hogy mi lett! 😊

2020. okt. 24. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:

1 év után augusztusban hagytam abba. A következő verzésem megjött rendesen 28 napra, az azt követő még nem, jelenleg 36. ciklusnapon vagyok. Néha alhasi fájdalmaim vannak, a derekam is belenyilall néha, várom, hogy megjöjjön de semmi. Nagyon stresszes időszakon vagyok túl, bölcsis beszokatás, újra munkába állás, betegség, covid miatti bizonytalanság, stb, én ennek tulajdonítom a késést, vagy újra petefészek cisztám van, terhességet kizárom, mert mindig alaposan védekezünk (bár tudom hogy az sem 100 %).

Szedtem már korábban is fog. gátlót, de az elhagyása után mindig rendszeresen megjött, szülés óta van így felborulva a ciklusom.

2020. okt. 24. 13:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tapasztalataitok megosztását :)

2-es, írok majd mindenféleképpen 🤭☺️

2020. okt. 24. 14:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Egyenlőre másik tesztet nem csináltam, de ma reggelre az összes eddigi tünetem eltűnt.... 🙄🤷‍♀️ Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi folyik itt 😂

2020. okt. 25. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!